Smak: 5/10 - baaaardzo słodkie, lekki posmak ciasteczkowy, ale piernika to ja tam nie wyczułam w trakcie picia, dopiero kilka chwil później pojawił się taki korzenny posmak. Pewnie dlatego, że w białku pływają "kawałki" czegoś - ni to okruchy ciasta ni to przyprawa do piernika i większość z nich szybko spada na dno i lądują na końcu porcji.
Rozpuszczalność: 10/10 - żadnych problemów, to co się nie rozpuściło, to opisane wyżej "kawałki" smakowe.
Piana: 10/10 - piany brak.
Gęstość: 7/10 - dosyć rzadkie (rozrabiałam 40 gram prochu na 300 ml wody), wolę gęstsze białka.
Ogólne odczucia: nie kupiłabym całej puchy ze względu na smak, który dla mnie jest zbyt nijaki i za słodki. Myślę, że to białko może się dobrze sprawdzić jako dodatek do naleśników, gofrów czy ciast.
Κατά τον δαίμονα εαυτού.
------
Mój dziennik: http://www.sfd.pl/DT__Ghorta_ghrrromi_fat-t1096396.html