Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
Napisał(a)
Białko daj 200-215g, tłuszcze 70g, resztę dobij węglami, od zapotrzebowania odejmij 400kcal i możesz z tym zaczynać. Do pierwszego posiłku wrzuć jakieś jajka, posiłek 2 i 4 do zmiany.
...
Napisał(a)
na 2 posilek moze byc jogurt naturalny + migdaly ew jakies suszone owoce?
a na 4 posilek jak mam ucinac ok 400kcal to chyba wystarczy jablko i wtedy sie zbilansuje wszystko.
a na 4 posilek jak mam ucinac ok 400kcal to chyba wystarczy jablko i wtedy sie zbilansuje wszystko.
...
Napisał(a)
Każdy posiłek ma się składać z ww złożonych + dobrego źródła białka a nie jabłka.
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
Napisał(a)
Pewnie że możesz, wołowina, mięso z kurczaka, ryby, nie wiem co lubisz i na co możesz sobie pozwolić
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
Napisał(a)
pozwolic sobie moge na kazdy rodzaj miesa praktycznie, takze jezeli chodzi o finansowanie diety jest bardzo dobrze pod tym wzgledem. Dzisiaj do II posilku dorzuce jajka i serek wiejski.
...
Napisał(a)
Możesz tak zrobić, pomyśl jeszcze nad posiłkiem nr. 4 i nie zapominaj o warzywach, dorzuć sobie np. do tej kanapki sałatę, pomidora itp.
Zmieniony przez - OzzyMG w dniu 2013-11-22 14:23:36
Zmieniony przez - OzzyMG w dniu 2013-11-22 14:23:36
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
Napisał(a)
zobaczymy jaki mi wyjdzie bilans po 3 posilku i wtedy postaram sie to ulozyc jak najlepiej
Poprzedni temat
Porada dla bardzo początkującego.
Następny temat
Porada dla początkującego juniora.
Polecane artykuły