Pain is temporary glory lasts forever.
Przygotowania do ostatniego juniorskiego sezonu wiosennego i jesiennego.
with FIRE SNAKE
...
Napisał(a)
Mistrzu, jakie plany na przyszły sezon ? Startujesz ? Jak nie to przyda sie ktoś do smarowania %D
...
Napisał(a)
Jeszcze nie podjąłem decyzji. Oczywiście, jeśli nie będę startował to służę pomocą, bo na pewno i tak zagoszczę na głównych imprezach
...
Napisał(a)
To spoczko
Pain is temporary glory lasts forever.
Przygotowania do ostatniego juniorskiego sezonu wiosennego i jesiennego.
with FIRE SNAKE
...
Napisał(a)
:D
Pain is temporary glory lasts forever.
Przygotowania do ostatniego juniorskiego sezonu wiosennego i jesiennego.
with FIRE SNAKE
...
Napisał(a)
Narobiłeś takiego smaka że szok ! :D
Dziennik w dziale UNS: http://www.sfd.pl/pat34__Living_Life_On_Your_Own_Terms_-t1085148.html
...
Napisał(a)
bede tak miły i wkleje
"
Ciasteczka są bardzo proste w wykonaniu. Zacznijmy od odważenia składników i oddzielenia białek jaj od żółtek. Do miski wbijamy oddzielone białka i jedno żółtko. Następnie masę jajeczną mieszamy dokładnie z odżywką białkową dodajemy płatki owsiane i powtórnie wszystko dokładnie mieszamy (jeśli ciacha mają być w wersji kakaowej to wraz z odżywką dodajemy kakao). Do masy możemy dodać bakalie albo też pod koniec formowania ciasteczek ułożyć je na wierzchu. Teraz gdy ciasto już jest gotowe umieszczamy je w lodówce na ok 30 min. Ten czas powinien wystarczyć aby płatki nawilgły i niebyły później zbyt twarde i suche. W międzyczasie musimy przygotować brytfankę do pieczenia, którą wyłożymy papierem do pieczenia. Jeśli posiadacie bezkaloryczny olej w sprayu warto go użyć i spryskać nim papier. Ułatwi on nam później oddzielenie ciastek od papieru. Gdy już minie czas oczekiwania wyjmujemy miskę z ciastem z lodówki i za pomocą łyżki formujemy ciacha bezpośrednio na przygotowanym wczesnej papierze. Nagrzewamy piekarnik do 170 stopni C i pieczemy ciastka przez ok 15-20 min aż się ładnie przyrumienią.
Przykładowa proporcja składników:
- 4 białka jaj, 1 całe jajko
- 100g płatków owsianych górskich
- 45g odżywki białkowej
- garść bakali
"
"
Ciasteczka są bardzo proste w wykonaniu. Zacznijmy od odważenia składników i oddzielenia białek jaj od żółtek. Do miski wbijamy oddzielone białka i jedno żółtko. Następnie masę jajeczną mieszamy dokładnie z odżywką białkową dodajemy płatki owsiane i powtórnie wszystko dokładnie mieszamy (jeśli ciacha mają być w wersji kakaowej to wraz z odżywką dodajemy kakao). Do masy możemy dodać bakalie albo też pod koniec formowania ciasteczek ułożyć je na wierzchu. Teraz gdy ciasto już jest gotowe umieszczamy je w lodówce na ok 30 min. Ten czas powinien wystarczyć aby płatki nawilgły i niebyły później zbyt twarde i suche. W międzyczasie musimy przygotować brytfankę do pieczenia, którą wyłożymy papierem do pieczenia. Jeśli posiadacie bezkaloryczny olej w sprayu warto go użyć i spryskać nim papier. Ułatwi on nam później oddzielenie ciastek od papieru. Gdy już minie czas oczekiwania wyjmujemy miskę z ciastem z lodówki i za pomocą łyżki formujemy ciacha bezpośrednio na przygotowanym wczesnej papierze. Nagrzewamy piekarnik do 170 stopni C i pieczemy ciastka przez ok 15-20 min aż się ładnie przyrumienią.
Przykładowa proporcja składników:
- 4 białka jaj, 1 całe jajko
- 100g płatków owsianych górskich
- 45g odżywki białkowej
- garść bakali
"
...
Napisał(a)
Dzięki konamb.
Mam jednak inne sprawdzone proporcje do zaproponowania jak ktoś się podejmie takie ciastak upiec:
8-10 białek jaj
1 całe jajo
350-400g płatków owsinanych
60-90g odżywki białkowej (dobrej rozpuszczalności)
bakalie
Przyprawy typu kakao, cynamon, przyprawa do piernika
Mam jednak inne sprawdzone proporcje do zaproponowania jak ktoś się podejmie takie ciastak upiec:
8-10 białek jaj
1 całe jajo
350-400g płatków owsinanych
60-90g odżywki białkowej (dobrej rozpuszczalności)
bakalie
Przyprawy typu kakao, cynamon, przyprawa do piernika
...
Napisał(a)
Niedziela - 27.10.2013
Trening Dzień B, Trening: 5 pow.
Niedzielna pompa ;) Dieta utrzymana, już do niej przywykłem.
Trening wypadł w niedzielę, ponieważ trenuję systemem DT/DNT/DT/DNT itd.
Dieta:
- I. Omlet: 5 białek jaj, 2 całe jaja, 120g owsianych, 50g suszonych owoców, 60g Whey
- II-V. 175g filetu z piersi kurczaka, 150g makaronu durum
- VI. 50g masła orzechowego, 120g płatków owsianych, 40g Whey
TRENING:
Dzień A (5 powtórzeń we wszystkich 4-ch lub 5-ciu seriach roboczych)
1. Rwanie 60kg - przy rwaniu tego dnia wykonuję 3 pow.
2. Przysiady ze sztangą z przodu 100kg (ciężary z ostatnich serii)
3. Wiosłowanie sztangą nachwytem 110kg
4. Wyciskanie sztangi poziomo 120kg
5. Uginanie ze sztangą 45kg
6. Francuskie sztangielką oburącz 35kg (10 pow.)
7. Krzesełko składane 4s 10-15x (brzuch)
Moja szama.
Trening Dzień B, Trening: 5 pow.
Niedzielna pompa ;) Dieta utrzymana, już do niej przywykłem.
Trening wypadł w niedzielę, ponieważ trenuję systemem DT/DNT/DT/DNT itd.
Dieta:
- I. Omlet: 5 białek jaj, 2 całe jaja, 120g owsianych, 50g suszonych owoców, 60g Whey
- II-V. 175g filetu z piersi kurczaka, 150g makaronu durum
- VI. 50g masła orzechowego, 120g płatków owsianych, 40g Whey
TRENING:
Dzień A (5 powtórzeń we wszystkich 4-ch lub 5-ciu seriach roboczych)
1. Rwanie 60kg - przy rwaniu tego dnia wykonuję 3 pow.
2. Przysiady ze sztangą z przodu 100kg (ciężary z ostatnich serii)
3. Wiosłowanie sztangą nachwytem 110kg
4. Wyciskanie sztangi poziomo 120kg
5. Uginanie ze sztangą 45kg
6. Francuskie sztangielką oburącz 35kg (10 pow.)
7. Krzesełko składane 4s 10-15x (brzuch)
Moja szama.
Poprzedni temat
Pływanie dzień przed treningiem klatki
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- ...
- 57
Następny temat
PLAN NA MASE DO OCENY I POPRAWY!
Polecane artykuły