Poniedziałek:
(klatka + triceps)
- Wyciskanie sztangi na ławce poziomej: 12-10-8-6
- Wyciskanie hantli skos górny: 12-10-8-8
- Rozpiętki ławka pozioma: 10-10-10-10
- Wyciskanie francuskie leżąc (gryf łamany lub prosty) 12-10-8-8
- Prostowanie ręki w opadzie tułowia: 12-12-12
Wtorek: (wolne)
Środa:
(plecy + biceps)
- Martwy ciąg: 12-10-8-6
- Wiosłowanie sztangą: 12-10-8-6
- Wiosłowanie hantlą 10-10-10-10
- Wznosy barków 4x12
- Uginanie sztangą: 12-10-8-8
- Uginanie hantlami chwyt młotkowy: 10-10-10-10
Czwartek: (wolne)
Piątek:
(nogi + barki)
- Przysiady ze sztangą na barkach: 12-10-8-6
- Wykroki: 10-8-6
- Uginanie nóg w leżeniu przodem 12-10-8-6
- Wspięcia na palce: 12-12-12-12
- Wyciskanie sztangi zza głowy: 12-10-8-6
- Unoszenie hantli na boki: 10-10-10-10
- Unoszenie hantli bokiem w opadzie tułowia: 10-10-10-10
Sobota: (wolne)
Niedziela: (wolne)
DIETA:
8.30
Płatki owsiane 100g
Mleko 200g
3 jajka
B: 30g W: 80g T: 27g
11.30
Chleb żytni pełnoziarnisty 150g z szynką, serem i pomidorem
Oliwa z oliwek 10ml
B: 0 W: 34g T: 6g
16.00 (po szkole)
Ryż 100g
Pierś z kurczaka 125g
Sałatka 100g
B: 28g W: 90g T: 2g
17.00 - trening
19.00 Zaraz po treningu
8 wafli ryżowych
278kcal
B: 5g W: 59g T: 2g
19:30
Makaron 100g
Tuńczyk w wodzie 150g
B: 32g W: 81g T: 5g
20:30
Koktajl:
3 jaja kurze
Twaróg 150g
1 banan
4 łyżeczki miodu
Odżywka białkowa 50g
B: 90 W: 61 T: 25
21:00
Makrela wędzona 150g
Chleb żytni pełnoziarnisty 150g
B: 30g W: 82g T: 25g
23.00
Twaróg 150g
Oliwa z oliwek 15ml
B: 30g W: 5g T: 15g
Razem - podsumowanie:
B: 280g
W: 480g
T: 138g
Kcal: 4383