SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kittie ma NOBLA, a... Picie, ćpanie, pyerdolenie - to w kurniku zawsze w cenie

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 115861

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
a podobno kiedys wolowina byla tansza od wieprza i ogolnie mieso bytlo bardzo tanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4817 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 87118
Kittie, w Polsce wolowiny nie kupuje, bo nigdy nie wiem co sprzedaja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
tak samo jak mieso mielone bunia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 15357 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 31011
chociaż ostatnio łopatkę baranią widziałam za 14,50e za kg - czyli jak by nie patrzeć tanio. Ale jak ją obejrzałam to doszłam do wniosku, że na 100% będzie capić niemiłosiernie więc nie wzięłam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4817 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 87118
jeszcze raz rozsmieszyla mnei pani u rzeznika jak zachwalala wolowine bo 'rozowiutka'. Mieso wolowe rozowe jest do doopy bo twarde i nie wisialo na haku odpowiednio dlugo...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 15357 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 31011
Ja kupuję tutaj często wołowe mielone, na miejscu w sklepie - jest świetne. No i tanie po 10e/kg.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 15357 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 31011
Bunia niekoniecznie, kolor zależy też od ilości tłuszczu w mięsie - różowe jest zazwyczaj tłustsze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1861 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28814
jak z tym kolorem wołowiny jest? nigdy nie wiem. Jasno czerwone bleh?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1861 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28814
oo. tłustsze mówisz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 15357 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 31011
No może tak być właśnie. Ale może też być jak mówi bunia, jak dużo wody w mięsie jest to ma jaśniejszy kolor, ale przy obróbce termicznej się spyerdoli.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

BlueCrocus Po zdrowie i sprawność

Następny temat

redukcja przy hiperprolaktynemi - cichoszka

WHEY premium