Szacuny
1
Napisanych postów
3212
Wiek
44 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
43594
a ja lubie swieze ogorki, ale tutaj to warzywa w supermarketach na polce rosna wg nich.. i ogorki maja tylko te duze, szklarniowe,
kolezanka z pracy ostatnio spytala (szkotka 22lata) co to jest 'plum' sliwka, curwa, sliwka. wyjasnilismy. Kumpel podsumowal bez zdziwienia 'every day is a school day' a oni sa d****ami
The best way to predict your future is to create it.
Szacuny
3
Napisanych postów
4817
Wiek
47 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
87118
Dla mnie najbardziej rozpyerdalajace jest, ze kazdy sie za 'foodie' uwaza, a zywia sie gotowymi obiadami z M&S (albo Asdy - jesli zarobki mniejsze ). Wyjscie na obiad do knajpy raz w tygodniu to curvva nie jest zaden foodie :-]
Szacuny
3
Napisanych postów
1985
Wiek
11 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
67804
w sumie zeby byc prawdziwym foodie, to trzeba miec swoj ogrodek, kilka zwierazkow daleko poza miastem i zywic tylko tym co sie wyhodowalo, czyli niemozliwe... ale i tak samo spojrzenie na to co sie je jest wazne
Szacuny
3
Napisanych postów
4817
Wiek
47 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
87118
Hera, no tez nie idzmy w skrajnosci foodie to dla mnie taki co sie aktywnie interesuje jedzenienie i sam gotuje, poszukuje nowych przepisow a nie taki co raz na miesiac ugotuje obiad na 4 osoby