SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

CIASTO KOKOSOWE LOW CARB

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 84861

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 396 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7092
hej tez zrobilem to ciacho, 2gi raz. wczesniej za krotko trzymalem w piekarniku przez co nie upieklo sie od spodu dobrze. czekam az ladnie ostygnie dopiero bede kroic.

Oto moj skład:
jajka 355g
twarog 720g
mleko 200g
wiorki 200g
migdaly 100g
odzywka 100g
aromat 10g
slodzik 15tab

łącznie: 1,685 kg
B = 297 g
W = 107 g
T = 223 g
------------
3461,25 kcal

przeliczając na 100g:
B = 17,6 g
W = 6,35 g
T = 13,25 g

foto:







Zmieniony przez - Neptys w dniu 2012-03-14 16:15:04

Nie próbuj zrozumieć
wszystkiego,
bo wszystko stanie się
niezrozmiałe...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 49 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1279
Zrobie na bank:D
Mama juz spisuje przepis hhahah:D!

Zmieniony przez - bbmL~ w dniu 2012-03-16 18:17:48

nie siła lecz technika czyni z Ciebie zawodnika ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 11
zrobiłem , ale wyszło mi za suche i zapomniałem posłodzić:D I tak dało się zjeść.już niedługo drugie podejscie

Robisz to dla siebie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 857 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 112304
Zrobiłem ciasto i wyszło zaj**.

400g twarogu półtłustego,
200g wiórków
70g płatków migdałowych
cukier(niestety nie miałem słodzika)+ c. waniliowy
aromat waniliowy
no i musiałem się obejść bez białka ponieważ został mi tylko gainer w proszku.

Ciasto w smaku nie ma równych, zobaczymy jak będzie smakować jutro z rana :)


Zmieniony przez - Mortalus w dniu 2012-05-05 22:33:40

Osc.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1268
SOG poleciał :) Zrobiłam dokładnie według przepisu i wyszedł pysznościowy. Następnym razem spróbuje odrobine ubić białko i dodać na końcu, może wyjdzie bardziej puszaste
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 332 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 13706
Dobry przepis :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 857 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 112304
Charlise ja właśnie ubiłem białka jaj i dodałem je do reszty. Było w miarę puszyste i bardzo smaczne ale nie mam porównania do ciaste z nieubitych jaj ponieważ go nie robiłęm :)

Osc.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 413 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2746
Hej dajcie BTW do przepisu autora.

Zmieniony przez - TheArt w dniu 2013-02-04 06:31:41
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 43 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1195
super przepis, super smak, bardzo podobny do sernika mojej babci, a nie jadłem takiego od hohoho... nie pamiętam



400g twarogu półtłustego
3 jaja
75g wiórków kokosowych
75g posiekanych migdałów
30g WPC
30g rodzynek
słodzik


Całość [790g]: 1860kcal; 133B/50W/122T
Kawałek [50g]: 117kcal


Zobacz całość: http://www.K**.pl/dt-griffiego-237963.html/page-2#ixzz2O13b2g3e 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 102 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1211
Delicje, szkoda, ze takich w sklepie nie ma ;]
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

!!! WITAMY - PRZECZYTAJ! ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT !!!

Następny temat

Spaghetti Bolonese bodybuilding version

WHEY premium