Szacuny
0
Napisanych postów
335
Wiek
34 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
11020
Na początku spadło około 3kg, później staneło dlatego zmieniłem dietę na tą którą widać, ale wciąż brak progresu. Treningi biegowe z taką intensywnością ponieważ nie mam kondycji, dawno nie ćwiczyłem, będę zwiększał intensywność.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: 3x w tygodniu siłownia - FBW + 10 min biegu 10km/h , w DNT Interwały na bieżni 14/7,5 km/h - minuta bieg/ 2 min szybkiego marszu
Odżywianie: nie nawidzę oliwy z oliwek stąd orzechy i pestki
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: zdrowy
Preferowane formy aktywności fizycznej: 6x siłownia, w tym 3x tylko biegi, tabata w niedzielę
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: zielona herbata olimp
wpc ostrowia 80
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: czy są potrzebne?
Stosowane wcześniej diety: redukcyjna kilka miesięcy temu
Zmieniony przez - qrak12345 w dniu 2011-03-19 10:47:54
Zmieniony przez - qrak12345 w dniu 2011-03-19 10:48:26
Zmieniony przez - qrak12345 w dniu 2011-03-19 10:49:06
Szacuny
3
Napisanych postów
293
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3821
mysle, ze moze zadzialac
racja, jesli nie pojdzie to nie ma co sobie szkodzic i lepiej przejsc na mase, a wycinke zrobic za jakis czas kosztem kilka razy mniejszym niz gdyby to bylo teraz
Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Wiek
44 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
130653
nie jest źle stosować mało ww. mozna nawet stosowac minimalne ich ilosci (tylko z warzyw). u ciebie sprowadza sie to glownie do tego, że z warzyw masz tylko groch-pancernik i marchew, podczas gdy najlepsze sa swieze, zielone warzywa bogate w błonnik. ryb nie widze w ogole, zdrowego tłuszczu tez (poza orzechaami isntieje tez olej lniany, oliwa z oliwek). wieprza i łopatke to raczej wywal i zastap ryba, drobiem, wolowiną.
mnie sie ta dieta nie podoba, ale oczywiscie zrobisz jak zechcesz
Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Wiek
44 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
130653
wieprz, łopatka i podobne temu mięcha to taka sama sytuacja jak z rybami wędzonymi w diecie. raz na jakis czas nie zaszkodzą, ale wlączanie ich na stałe do menu jest watpliwe.
Szacuny
3036
Napisanych postów
51767
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349884
jeden z moich klientów ma własny sklep mięsny i szama praktycznie samą wieprzowinę(w mojej diecie także przeważa), wyniki sylwetkowe jak i zdrowotne eleganckie.
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
6
Napisanych postów
1332
Wiek
38 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8007
No pewnie. Przecież nawet tłusta karkówka po obróbce cieplnej wygląda bardzo przyzwoicie. musze tylko znaleźć patent żeby nie była twarda jak podeszwa hehe