w przeciagu pol roku przytylam 15kg chce to zrzucic za kazdym razem gdy spotykam jakiegos trenera na silowni ma on swoja "teorie" co do treningu, moj trening:
30min rowerek inter.
ramiona, boczki
50min cross
brzuch 400
45-60min bieznia inter naprzemiennie szybki marsz/trucht(9.4km/h)
na koniec basen 40 dlugosci
staram sie robic taki trening codziennie, czy to zle moze powinnam cwiczyc co drugi dzien i dac organizmowi odpoczac?jak osiagnac najlepszy efekt? po treningu czuje zmeczenie ale zarazem mam kopa energi nie jest tak ze wychodze na ugientych kolanach, a ok godzine po treningu zamarzam wiem ze jest to zwiazane z przepaleniem glikogenu w organizmie czy powinnam temu przeciwdzialac czy to normalne jezeli tak to jak?
Kiedys mialam zaawansowany trening silowy ulozony podobno przez specjaliste doprowadzilo to do tego ze zrobilam sie kwadratowa(wypracowane miesnie pod warstwa tluszczyku) dlatego ograniczylam wszystkie machiny jak rowniez jestem ograniczona czasowo, juz moj trening pochlania 4h wiec moze to glupota robic zarazem rowerek/cross i bieznie- nie mam sil, pomocy
Waga: 78
Wzrost: 174
Cel treningowy: schudnac
Staż treningowy na słowni: 6lat
Uprawiane inne sporty: nie
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full
Dieta: zdrowe odzywianie 1000kcal
Przeciwskaznania medyczne: nie
Zażywane suplementy: fatburner
30min rowerek inter.
ramiona, boczki
50min cross
brzuch 400
45-60min bieznia inter naprzemiennie szybki marsz/trucht(9.4km/h)
na koniec basen 40 dlugosci
staram sie robic taki trening codziennie, czy to zle moze powinnam cwiczyc co drugi dzien i dac organizmowi odpoczac?jak osiagnac najlepszy efekt? po treningu czuje zmeczenie ale zarazem mam kopa energi nie jest tak ze wychodze na ugientych kolanach, a ok godzine po treningu zamarzam wiem ze jest to zwiazane z przepaleniem glikogenu w organizmie czy powinnam temu przeciwdzialac czy to normalne jezeli tak to jak?
Kiedys mialam zaawansowany trening silowy ulozony podobno przez specjaliste doprowadzilo to do tego ze zrobilam sie kwadratowa(wypracowane miesnie pod warstwa tluszczyku) dlatego ograniczylam wszystkie machiny jak rowniez jestem ograniczona czasowo, juz moj trening pochlania 4h wiec moze to glupota robic zarazem rowerek/cross i bieznie- nie mam sil, pomocy

Waga: 78
Wzrost: 174
Cel treningowy: schudnac
Staż treningowy na słowni: 6lat
Uprawiane inne sporty: nie
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full
Dieta: zdrowe odzywianie 1000kcal
Przeciwskaznania medyczne: nie
Zażywane suplementy: fatburner