Cześć, mam pytanie. Czy mogę robić pompki i podciągać się 6 razy w tygodniu ( około 100 pompek dziennie i 30 podciągnięć - w seriach oczywiście) ? Zależy mi na zwiększeniu wytrzymałości, ilości powtórzeń oraz na zwiększeniu siły w łapach. Oprócz tego robię raz w tygodniu biceps oraz dwa razy brzuch i nogi (czasem nawet raz).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
bez sensu , nie możesz , gdzie czas na regenerację? przyda Ci się https://www.sfd.pl/[ART]_obciążenie_właśnego_ciała__progresja-t909141.html
Zmieniony przez - dudee w dniu 2013-02-06 18:49:26
Zmieniony przez - dudee w dniu 2013-02-06 18:49:26
...
To samo co dudee. Musisz mieć czas na regenerację mięśni, bo w innym przypadku nie będziesz miał dużego przyrostu siły i wytrzymałości. Nie mówię tu o regresie ale mogą być znikome efekty. A... i dudee - dzięki za artykuł myślę, że kiedyś się przyda, jak nie mi to innym użytkownikom ;]
...
PON: Barki, przedramiona
WT: Brzuch, nogi
ŚR: Plecy, biceps
CZW: Wolne
PT: Klatka, triceps
SOB: Brzuch, nogi
ND: Taki leciutki trening, jakieś 30 pompek z rana, kilka podciągnięć i tyle.
Czy taki trening będzie odpowiedni? Przypominam że zależy mi na wytrzymałości oraz sile.
Czy taki trening będzie odpowiedni? Przypominam że zależy mi na wytrzymałości oraz sile.
...
PON: Barki, przedramiona
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz