elo! tak sie sklada ze nie za bardzo przepadam za platkami owsianymi i moge zastapic je makaronem z mlekiem??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mozesz zastapic kazdym innym zrodlem weglowodanow, ale brakuje jeszcze bialka i tluszczu. Daj np kawale sera bialego i orzechy, pestki z dyni.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
jak nie lubisz samych płatków owsianych..to ja ostatnio kupuje MUSLII w biedronie('
'); - to platki owsiane,rodzynki ,orzechy i jeszcze pare skladników...naprawde to jest duzo lepsze odsamych platkków..pozdro

...
Napisał(a)
E tam... lepiej sobie samemu zrobić musli, tzw domowej roboty. Dobierasz dodatki takie jak Ci odpowiadają, nie lubisz orzechów - proste... nie dodajesz ich etc.
...
Napisał(a)
Tak Muesli tlyko wlasnej roboty:)
Na forum jest pelno przepisow na przygotowanie, kazdy cos napewno znajdzie dla siebie.
Muesli ze sklepu maja sporo niepotrzebnych dodatkow jak emugulatory i sacharoza..
Pozdrawiam
Na forum jest pelno przepisow na przygotowanie, kazdy cos napewno znajdzie dla siebie.
Muesli ze sklepu maja sporo niepotrzebnych dodatkow jak emugulatory i sacharoza..
Pozdrawiam
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
no wlasnie wiem bede robic musli i na przzemian z makaronem ale nie widzialem w skleach razowego. jak on wyglada?
...
Napisał(a)
Ciemny:)
Jak nie znajdziesz w sklepach (powinienes spokojnie w wiekszych REAL,CARREFOUR itp.. )
To szukaj w sklepach ze zdrowa zywnoscia.
Jak nie znajdziesz w sklepach (powinienes spokojnie w wiekszych REAL,CARREFOUR itp.. )
To szukaj w sklepach ze zdrowa zywnoscia.
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
uwierz mi, ze lepiej smakują platki owsiane niz ten makaron
w sumie kwestia gustu
zdr.

w sumie kwestia gustu
zdr.
Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!