Witam potrzebuję pomocy , mam 18 lat 178cm wzrostu i 70kg wagi , uprawiam piłke nozną,chcialbym rozbudowac sobie barki plecy biceps i triceps, Prosze o plan (4 razy w tygodniu).Mam do dyspozycji hantle 2*10kg i zadnych laweczek , z góry DZIĘKUJE
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
a moze bys sie tak sam wysilil i poczytal i plan ulozyl i dal do oceny? to nie boli...
...
a ja mam pytanie do MojeImie
Od dwóch miesięcy robię masę w domku powoli jeszcze bez diety wszystko idzie w dobrym kierunku waga trochę skoczyła z czego się cieszę tylko przy okazji brzuch się zalał jeszcze nie dużo i teraz mam pytanie ćwiczę trzy razy w tygodniu FBW i chciałbym dodać jakieś aeroby dwa razy w tygodniu aby brzuch się nie zalewał czy ma to jakiś sens przy robieniu masy? Pozdrawiam
Od dwóch miesięcy robię masę w domku powoli jeszcze bez diety wszystko idzie w dobrym kierunku waga trochę skoczyła z czego się cieszę tylko przy okazji brzuch się zalał jeszcze nie dużo i teraz mam pytanie ćwiczę trzy razy w tygodniu FBW i chciałbym dodać jakieś aeroby dwa razy w tygodniu aby brzuch się nie zalewał czy ma to jakiś sens przy robieniu masy? Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dieta oraz Trening prosze o pomoc
Następny temat
Krzysztof Piekarz