SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

masa

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 3233

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 9390 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 49424
zalezy jaką opcje wybierasz

jabłczan - cell pump
ester - z fasta czarny ma w swoim sklepie
mono - ulitmate , vilatmax
cytrylinian - aero02 bx , ox - sana

ZMA przydac sie przyda ale nie jako środek anaboliczny tylko poleprzajacy regeracjie itd , ale przydatny

Nie zbętne są kw. tłuszczowe , jakieś daily, białko , carbo.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 543 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 14161
to jeśli możesz rozpisz jak dawkować w dni treningowe i nietreningowe wybierając tą opcje która twoim zdaniem jest lepsza. (Jak chłop ma siano to niech buli jeśli to rzeczywiście przyniesie efekty). Dodam tylko, że od 1kg masy 10 zeta dla mnie :)
BEKA

Jedyny sport na całe życie... Moje foty http://www.sfd.pl/temat257566/ 

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 9390 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 49424
ch**owy interes
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 543 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 14161
to byłbyś skłonny rozpisać czy nie?

Jedyny sport na całe życie... Moje foty http://www.sfd.pl/temat257566/ 

...
Napisał(a)
Znawca
hmm w sumie jak bym brał:

mono rano 5gr przed treningiem cella jedną porcje przed
estra sie bieze mniej wiec 2-4gr cela przed tez treniongiem
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 377 Napisanych postów 37478 Wiek 6 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 126451
ja na jego miejscu estra bym sobie narazie darował bo cell i mono powinno w zupełności wystarczyć w tym przypadku, brałbym tak; cell rano i wieczorem/przed treningiem/ po około 10g., mono tylko po treningu-5g., do tego carbo Bx bo jest z transporterami- po treningu- 50g. i w miarę potrzeb w innym czasie ale to już wynikać musi z diety/z niedoboru, ze zbyt małej nadwyżki kalorii/, do kreatyny wziąłbym zma/3 kaps. przed snem, lecytynę 2x5g., i jeszcze można by było się pobawic w zestawianie ale na tym etapie to chyba wystarczy.
...
Napisał(a)
Znawca
czemu ester ma sobie darować?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 239 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 5342
Szoho wez odpisz na gg
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 377 Napisanych postów 37478 Wiek 6 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 126451
...
Napisał(a)
Znawca
rano ester cell przed treningiem i ester po treningu i wszystko cacy

2gr rano 10gr cp przed i 2gr po i dla mnie cacy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problemy z nadgarstkiem

Następny temat

Fosforan kreatyny czy monohydrat kreatyny?

electro
Polecane artykuły