Nieważne przegrałeś czy wygrałeś - wciąż musisz zachowywac sie z klasą, jak prawdziwy mistrz -Quincy Taylor
...
Napisał(a)
witam wsyztskichh mam pytanie szukałem w wyszukiwarce ale nie znalazłem zadnej satysfakcjonującej mnie odpowiedzi!Jak rozbudowac górną cześć klatki piersiowej!trenuje na siłwoni 3x w tyg i oprucz tego kick-boxing 3 razy w tyg klatka ogólnie dosyc dobra tylko górna część jakas licha co mi doradzicie napisze jeszcze ze robiac trening na klatke wykonuje:wyciskanie sztangi skos,wyciskanie sztangi płasko,rozpietki na skosie i do tego trening tricepsów wyciskanie sztangi w wąskich chwycie i francuza pomóżcie z góry dziekuje i pozdrawiam!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na góre klaty to najlepszy jest właśnie skos (głowa w górze)
rób rozpiętki i wyciskaj pod skosem. to z czasem musi pomoc
pozdrawiam
rób rozpiętki i wyciskaj pod skosem. to z czasem musi pomoc
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Przy kickboxingu ciężko jest z masą, bo jest to dosyć ciężki wysiłek aerobowy, jak bieganie, czy rowerek treningowy choćby. Tu trzeba dobrze zbilansowanej diety, a przy masie trzeba jeść więcej niż wynosi próg kaloryczny, także trzeba uwzględnić to, co spalasz na treningach... To po pierwsze.
Trening na klatkę mamy dobry. Skos jako pierwszy i rozpiętki na skosie. Więcej przy takim stażu nie trzeba, ale z kickboxingiem jest tak jak mówię, dlatego z rośnięciem będzie dużo ciężej.
Trening na klatkę mamy dobry. Skos jako pierwszy i rozpiętki na skosie. Więcej przy takim stażu nie trzeba, ale z kickboxingiem jest tak jak mówię, dlatego z rośnięciem będzie dużo ciężej.
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
Kubuś wiesz jak wygląda moja klatka co tu dużo mówic :)heh ale dam rade weisz o co chodzi!:P
Nieważne przegrałeś czy wygrałeś - wciąż musisz zachowywac sie z klasą, jak prawdziwy mistrz -Quincy Taylor
...
Napisał(a)
hmm ale akurat to tez uwarunkowania genetyczne..w sumie klatka składa sie głównie z włóknien białych wiec rob serie np do 4 powtorzen duzymi obciazeniami odpoczynek ok 2 minut i nie katuje jej do odmowy bo to bezsens

AF(ocalyps)E Now!!!!
SFD FIGHT CLUB
BOGINI AFE vs KSIĄŻĘ CIEMNOŚI-------------> 8 : 5
...
Napisał(a)
"Kubuś wiesz jak wygląda moja klatka co tu dużo mówic :)heh ale dam rade weisz o co chodzi!:P"
Ba...
Ba...

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
no więc ja tesh mam małe problemy z klatką
.Nie wiem czy robie dobrze,ale staram się żeby moje treningi(nie tylko na klatke) były minimalnie zróżnicowane.tzn. zmieniam długość przerw,intensywność,ciężar,ilość pow.itp.A na na klatke wykonuje takie ćwiczenia:wysiskanie sztani na ławce poziomej,na skosie.sztanieglki na poziomi,i skosie(głową w dół)rozpiętki.I jakoś kiepsko idze w porównaniu do moich znajomych:D.Pomóżcie!!

...
Napisał(a)
JAK masz pisac takier ******ły ze szukales ale nie znalazles JAKI CWICZENIA SA NA GORNA KLATKE to lepij nic nie pisz bo bna dopstaniesz za klamstwo w żywe oczy.
po 2 afuś - sklad miesni mozna okreslic w przyblizeniu - jednakze roni sie on % u czlowieka - dlatego np. przedstawiono metodę stoowania okreslonej liczby powtrzen - z zwiazku z ropoznaniem - +- skladu miesnia -biale czerwone
po 2 afuś - sklad miesni mozna okreslic w przyblizeniu - jednakze roni sie on % u czlowieka - dlatego np. przedstawiono metodę stoowania okreslonej liczby powtrzen - z zwiazku z ropoznaniem - +- skladu miesnia -biale czerwone
...
Napisał(a)
faku ale piersiowy w wiekszosci biały!
AF(ocalyps)E Now!!!!
SFD FIGHT CLUB
BOGINI AFE vs KSIĄŻĘ CIEMNOŚI-------------> 8 : 5
Poprzedni temat
Jeśli chce sie skończyć z siłownią to co z mięśniami??
Następny temat
Trening 5dni kazda grupa osobno
Polecane artykuły