w jakim mięsie jest zawartej najwięcej kreatyny i jaka to jest ilość?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wołowina, łosoś, śledź...
ale żeby dostarczyć 5gr kreatyny trzeba było by zjeść ponad 1kg mięcha...
ale żeby dostarczyć 5gr kreatyny trzeba było by zjeść ponad 1kg mięcha...
...
Napisał(a)
Są to ilości tak małe, że nie mają generalnie żadnego wpływu na wzrost mięśni, co do mięs, nie interesowałem się, które to rodzaje bo skoro te ilości są takie małe to nie ma sensu. Lepiej kupić jakiś monohydracik niż wpierdzielać kilogramami wieprza czy innego kurczaka
EDIT. O właśnie jak mnie kolega uprzedził - 5g to dawka w dni nietreningowe, jeśli miałbym zjeść kilo mięcha(jakiegokolwiek) to sory, ale ja wysiadam
Zmieniony przez - Granathar w dniu 2008-04-07 17:11:34

EDIT. O właśnie jak mnie kolega uprzedził - 5g to dawka w dni nietreningowe, jeśli miałbym zjeść kilo mięcha(jakiegokolwiek) to sory, ale ja wysiadam

Zmieniony przez - Granathar w dniu 2008-04-07 17:11:34
...
Napisał(a)
"Są to ilości tak małe, że nie mają generalnie żadnego wpływu na wzrost mięśni" a ztym sie nie zgodze np kreatyna przy stalym dawkowaniu to jzu duzo mneij trzeba a wtedy takie np 600g wolowinki moze to zaspokoic :) ale duzo lepiej wychodzi jedzenie suplemntu wtym wyppadku :) wies zile bierzesz dokaldnie itp:)i taniej duuuuuuuzo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
OLIMP THERM LINE II czy OLIMP THERMO SPEED
Następny temat