Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1295
nie no ludzie to jest podpucha jakaś jak nic 78 cm kalcie i prawie 40 w bicepsie? wiesz jakbys wygladal z tymi proporcjami ? no i do tego 63 kg wagi ? no i najważniejsze gratuluje robienia przysiadów z ponad 120% masy swojego ciała przy martwicy kolan
Szacuny
2
Napisanych postów
374
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6880
Merti to forum powinno byc dostepne tylko dla osob o odpowiednim wieku bo pozniej takie glupoty dzieci pisza. Ze wujek ma 60 w lapie i zrobil to w pol roku o ile sie nie myle.Dziecko pisze ze w bicepsie ma 39 hehe a to dobre to wasza rodzina jakies nadludzkie geny ma ze wy takie byki doslownie mutanty. Niezle to musi wygladac przy klacie 66 hahahaha Myslisz ze ktos ci uwierzy w te bajki to tak jak bys powiedzial ze wujek porobil pompki przez pol roku i wycisnal 300 na klate tu sa powazni ludzie z powazna wiedza i nikogo sie tu w bambuko nie da zrobic!
Zmieniony przez - master pp w dniu 2009-02-14 22:31:59
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
nie 60 a 50 przekrecacie wszystko.... co do klatkqi to nie wiem o co wam chodzi .... zazdroscicie mi ze nie mieliscie takiej samej w moim wieku ??? dac zdjecie ?!
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1780
Młody ja Cię rozumiem. Też mi nie wierzyli, że można dojść do świetnej sylwetki w ciągu 4 lat. Zacząłem trenować jak miałem 13lat. Wyciskałem na płaskiej gryf 180cm 3 razy, a serie robiłem butelkami z wodą! Wyglądałem tak
Dużo ćwiczyłem, miałem jeden wielki cykl trwający 4 lata metki. Dało to dużo bo teraz wyglądam tak jak wyglądam. SERIO! Nie bujam! Jak będziesz ćwiczył to może mnie nawet przegonisz. A oto aktualna fotka.
Zmieniony przez - catalyst w dniu 2009-02-16 15:49:26