Szacuny
1
Napisanych postów
108
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2294
siemka.ćwicze troche na siłce i troche lubie poboksować w klubie.Czy treningi wytrzymałościowe mają wpływ na przyrost masy mięśniowej??Czy mięśnie mogą się spalić podczas wytrzymałościowego długotrwałego wysiłku i stracić na sile??narazie nie chce brac żadnych supli itp.Chciałbym zbudowac masę mięsniową na wysokim poziomie i popracować troche nad wytrzymałością i innymi rzeczami ale boje sie że mięśnie mi zanikną.SOGi(duchowe)
pzdr
Szacuny
12
Napisanych postów
2724
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
16092
zalezy cio bedziuesz robil.
nie osiagniesz super przyrostow jaki bys mogl osiagnac cwiczac tylko na silowni. Osiagniesz wiele, ale będziesz sie musial skupic na regeneracji miesni (sauna, masaze itp)
Szacuny
1
Napisanych postów
108
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2294
ćwicze w pon,wt,czw,pt.w środe chciałbym boksowac.wyczytałem w poscie na forum ze można połączyć te obie rzeczy w następujący sposób:
treningi wytrzymałościowe można robić dni w których nie ćwiczymy siłowo i należy robić bezpośrednio po posiłku.a trening na siłowni(1,5h dzinnie)kosztuje to tyle samo energii co wytrzymałościówka??
Szacuny
1
Napisanych postów
108
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2294
przecież nie chce łoić tego boksu cały czas.raz w tygodniu po 1,5-2 godzin w środy.
seba wiem że na suplach dałoby rade miec i mase i dorze, w miare często trenować.ale kasy mi troche szkoda.moja przygoda z siłką zaczęła sie 6 miesięcy temu z boksem jakie 3i pół miecha.bardzo ruchliwy jestem a ta całkiem wolna środa nie pasuje mi.chciałbym troche przybrać na masie-->181cm wzrostu i 67-68kg wagi
Szacuny
27
Napisanych postów
7991
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22233
Przybieranie na masie to przedewszystkim dieta z dodatnim bilansem kalorycznym w twoim wypadku sadze ze bylo by to 500cal i sadzac po tym co mowisz ruchliwe zycie nie obejdzie sie bez jakiegos bialka/geinerka bo duza cal spalasz porpostu cwiczac na boxie, i ogolnie podczas dnia.
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
Szacuny
1
Napisanych postów
108
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2294
mam bardzo szybką przemianę materii.niektórzy mówią że to źle inni że bardzo dobrze.nie wiem co teraz sądzić.przez to moje ćwiczenie troche ciałka mi przybylo(nie o fat chodzi)i nie trzymałem sie jakiejś ustalonej diety.jadłem to co mama ugotowała i to na co miałem w danym czasie ochote a i tak jest nie najgorzej.
a jak to jest??gdybym chciał ćwiczyć ten boks to straciłbym mieśnie??