...
na zrobienie tego tematu wpadlem po tym jak kilka osob pytalo mnie jak napiac motyla:/. nigdy nie napniesz motyla obserwujac co on robi. aby zaczac czuc ten mniesien zacznij mu sie przygladac z boku stan przed lustrem wysun reke np prawa(jezeli chcesz napiac prawy) i zacznij ruszac lopatka i nastepbnie sprubuj jakby wbic ja w zebra to znaczy ugnac caly bark w dolrazem z lopatka, wtedy powinno(po jakims czasie) "wyskakiwac"zgruboienie za zebrami.Gdy bvedzie juz one dosc widoczne zacznij pozowac normalnie stojac przed lustrem. wysun rece na bok(jakbys udawal buca:D) i zacznij ruszac lopatkami w bok wtedy tez barki powqinny sie lekko wysuwac do tylu.gdy juz bedziesz zauwazal swoje miesnie w tej pozie proboj to robic w nowy sposob:gdy bedziesz rozlozniony przyloz rece na nerki i ponawaj ruch jak w poprzedniej pozie. pamietaj o tym ze nigdy noie bedziesz w stanie napiac plecow jezeli nie bedziesz ich obserwowal. powodzenia:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ja pamiętam ze na początku tez miałem straszny problem z napinaniem plecków :P coś tam dygotało ale zara sie chowało :P teraz jest spox :}
...
Napisał(a)
przydatny artykuł dla wielu osób
a może ktoś napisze jak napiąć barki (i tylko barki) bo mialem z tym problemy kiedys
i wraz do metody nie dotarlem jak sie uczyć a w miarę treningów jakoś tak mi się zrobiło że każdy mięsień mogę napiąć.... nawet lekko poszczególne głowy trica, pobije ktoś? 

a może ktoś napisze jak napiąć barki (i tylko barki) bo mialem z tym problemy kiedys

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
...
Napisał(a)
sluchajcie nie ma tak, ze ktos pisze jak wyzej" pierwsze to trzeba go miec"- nie ma takiej opcji i to jest bledne skojarzenie. Kazdy ma wszystkie miesnie tylko nie ma ich dobrze rozwinietych dla tego ich nie widac.
A to jest bledne ze trzeba go miec aby go napiac bo przeciez jak nie masz rozwinietego bicepsa to przy cwiczeniu trzeba go napinac zeby cwiczenie mialo sens wiec tak jest z kazdym miesniem i nie ma co tu duzo mowic."
mylicie pojecia
pzdr.
A to jest bledne ze trzeba go miec aby go napiac bo przeciez jak nie masz rozwinietego bicepsa to przy cwiczeniu trzeba go napinac zeby cwiczenie mialo sens wiec tak jest z kazdym miesniem i nie ma co tu duzo mowic."

pzdr.
Pomogłem, wyraź swoją wdzięczność za mój poświęcony czas
...
Napisał(a)
zaskron ale to byla metafora taka 

Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
...
Napisał(a)
.
Zmieniony przez - mjś w dniu 2007-08-25 19:01:01
Zmieniony przez - mjś w dniu 2007-08-25 19:01:01
"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."
robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.
...
Napisał(a)
przed lustrem, napinam pięknie, gdy nie mam lustra jak ciota 

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Jak wiecej cwiczysz to masz wieksze "czucie" miesnia i o wiele latwiej idzie pozowanie. zreszta wejdz na youtuba, poogladaj kilka filmikow (fajna muzyczka btw) i jazda przed lustro. moze od razu melvinem anthony nie bedziesz, ale najblizej ci bedzie do paula dilleta (nie ujmujac szacunku dla niego)
.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!