niewiedizlaem wj kaim dziale to umiescic wiec tu mam pytanko niebiore zadnych narkotykow od jakiegos roku jutro jade na impreze i zjem 1 pikse wersacza hmm bede pic duzo wody odrazu po imprezie full zarcia i dlugiii sen pytanko brzmi chbya jak zjem 1 pikse na meisiac to niebedzie zadnych spadkow w masie ani sile ????????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
odwodnisz się troszke, a na drugi dzień tą wodę odrobisz
jedna impra na miesiąc= zero spadków
co innego jakbyś co tydzień wrzucał
najważniejsza psycha i powinno być wszycho oki
jedna impra na miesiąc= zero spadków
co innego jakbyś co tydzień wrzucał
najważniejsza psycha i powinno być wszycho oki
MOJE FOTO: http://www.sfd.pl/temat194966/
...
Napisał(a)
wydaje mi się że nic nie powinnieneś miec ubytków w mięśniach i sile tylko dobrze sie nażryj przed i po. Ja nigdy pix nie zarzucałem ale wydaje mi się że na niej spalasz dużo energi bo jak widze tych na dyskotekach to normalnie aeroby przy ich tańcach to wysiadają
Nażryj sie pożadnie i powinno być ok 

...
Napisał(a)
" po imprezie full zarcia i dlugiii sen "
pierwszy raz chyba bierzesz pixe bo nie wiesz o czym mowisz ?
ectasy maja w sobie fete , wiec nie ma sie apetytu i spac ci sie tez nie bedzie chciało
pierwszy raz chyba bierzesz pixe bo nie wiesz o czym mowisz ?
ectasy maja w sobie fete , wiec nie ma sie apetytu i spac ci sie tez nie bedzie chciało

1
Rece nie pala mi sie do roboty nie bede robił za te pare złotych
...
Napisał(a)
hehe zks 15 nie swiruj mi tu eksperta bo bralem extaze jakty chbya w kolsyce byles:)poroastu teraz dlugo nebralem bo cwicze ostro yy ja akurat niema z tym problemow zwsz żre duzo!! i a z imrezy jak wracam o 5 rano to niestety koelgo ale latwo ise zasypia bo ona az tak ldugo nietrzyma jadlem potrojnie nakrapiane wisenki myslaem ze beda elspze lipa
...
Napisał(a)
jak masz jeść tylko jedną to lepiej niejedz wcale(jeśli faktycznie przedtem już pare razy je jadłeś)
Sikając z wiatrem idziesz na łatwiznę.
...
Napisał(a)
Ecstazy w zasadzie nie uzależniają fizycznie, ale powodują nieodwracalnie zmiany w mózgu - jak wrócisz z biby, łap z banana, albo orzechy, które zawierają 5-HTP substancję wspomagającą wydzielanie serotoniny.
W ogóle po co ćpać to g****, kiedy się uprawia sport ? To jest paradoksalne ;P
W ogóle po co ćpać to g****, kiedy się uprawia sport ? To jest paradoksalne ;P
...zycie jest za krotkie zeby je przespac ;p
serial do wszytkich gier i softow: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4L4
...
Napisał(a)
Lepiej przy******l kreatynke do nosa i wyjdzie na to samo

-M-A-F-I-A- -Ś-L-Ą-Z-A-Q-F
<duke> pozdrawia
...
Napisał(a)
albo czopek w dupe i jazda, niezłą spameria tu widze...
pozdro obrzydliwi spamerzy
pozdro obrzydliwi spamerzy

...
Napisał(a)
Wez pij duzo wody bo na tym troszke sie mozesz odwodnic
zjedz cos i jazda spac

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
ZKS gadasz głupoty po pikach sie własnie spi, jak przyszurasz speedzisko to nie spisz wiec tez nie pajacuj
Chyba ze zbuchasz sie ostro to kimniesz

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!