Szacuny
2
Napisanych postów
216
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3075
Witam proszę o ocenę i korektę diety i proszę mnie nieodsyłać do innych stron czy wyszukiwarki.
6.30 300 gram platkow owsianych na mleku (ok35 gram białka)
w szkole:
10.30 twaróg+mleko +miód/cukier zmiksowane (ok25 gram białka)
13.25 kanapki z mięsem lub serem
po szkole:
16.15 3 jajka + obiad/mięso
18.30 jogurt+ makaron -przed treningiem
po treningu(ok godz 20) kreatyna + glutamina + 2 jajka całe + 300 gram platkow owsianych na mleku
prosze odpowiedz bo od jutra chce zaczać
Trenuj Do końca Do Upadłego Bo Życie To walka By Dążyć Do Czegoś!
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
45261
Witam proszę o ocenę i korektę diety i proszę mnie nieodsyłać do innych stron czy wyszukiwarki.
6.30 300 gram platkow owsianych na mleku (ok35 gram białka)
w szkole: // 35 GRAM BIAŁKA ALE BRAK PEŁNOWARTOŚCIOWEGO, ZRESZTĄ ZA DUŻO TYCH PŁATKÓW. 100 GRAM STARCZY, DODAJ PÓŁ KOSTKI TWAROGU PÓŁTŁUSTEGO I JAKIEŚ BAKALIE.
10.30 twaróg+mleko +miód/cukier zmiksowane (ok25 gram białka) /// Po co cukier ?
13.25 kanapki z mięsem lub serem // ROZUMIEM ŻE PIECZYWO RAZOWE.
po szkole:
16.15 3 jajka + obiad/mięso /// OK
18.30 jogurt+ makaron -przed treningiem /// BRAK BIAŁKA PEŁNOWARTOŚCIOWEGO TAKIEGO JAK : MIĘSO/RYBY/JAJKA/TWAROGI/SERKI WIEJSKIE/ODŻYWKI BIAŁKOWE.
po treningu(ok godz 20) kreatyna + glutamina + 2 jajka całe + 300 gram platkow owsianych na mleku /// CO TY TAK WALISZ PO 300 GRAM PŁATKÓW ? JA BYM PADŁ CHYBA PO TYM ZMNIEJSZ DO 100.
prosze odpowiedz bo od jutra chce zaczać.
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Szacuny
3
Napisanych postów
310
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4035
ten posilek o 18.30 to jakis koktajl czy co? zreszta przed treningiem to najlepiej powinno sie jesc ryz brazowy a po treningu ryz bialy + mieso.
Niema co sie rozpisywac bo ty za malo wiesz o diecie
Dowiedz sie jakie produkty najlepiej jesc a jakich nie , kiedy wcinac, ile wcinac , co przed treningiem i po , no i kiedy samo bialko a kiedy sporo weglowodanow , kiedy dac tluszcze a kiedy prawie wogole ich ma nie byc
Troche posiedzisz nad tym ale warto cos o tym wiedziec i jak jesc to wiedziec co i dlaczego =]