...
Napisał(a)
nie dawno zlamalep 5 kosc srodrecza prawego.....mialem gips przez cztery tygodnie i teraz mam pytanie czy moglbym cos zrobic aby wzmocnic kosci??myslalem o4strz decki??co wy na to?co byscie poradzili??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dużo nabiału, odżywki mineralno-vitaminowe i starczy coż więcej kombinować.
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
wlasnie znalazlem na necie diete strong men zasady joe weidera arnold uczy i radzi, trening mistrzów,sztuka prązkowania mięśni,tabela idealnych proporcji,bez sterydów,jak szybko zdobyć mase,dieta 9kg masy w 14 dni chce ktoś

...
Napisał(a)
deca to raczej nawodnisz stawy ale czy kosci wzmocnisz to nie wiem.masz uczucie jakies ze po tym zlamaniu te miejsce jest slabe??moze to tylko w glowie sie tak dzieje .ja bym poradzil sie lekarza ale moim zdaniem czas leczy rany .pozdrawiam
broda1
...
Napisał(a)
Brono a ile czasu po zdieciu gipsu zaczoles cwiczyc?? bo ja własnie mam gips jeszcze 2tyg do zdiecia.
Jak by niebylo, bedzie bardzo milo..
www.armpower.net <-->ARMWRESTLING
...
Napisał(a)
A ja za***ałbym 50mg deki co 3 tygodnie, tylko trzeba by miec deke 100% legit
...
Napisał(a)
komuś z forum lekarz przypisał 50mg deki na złamanie żeber czy coś takiego nie pamietam dokładnie aczkolwiek możliwe że taka apteczna deka mogła by przyśpieszyć proces regeneracji i odbudowy
...
Napisał(a)

Deca-Durabolin wpływa dodatnio na przemianę wapnia i zwiększa masę kości więc jak najbardziej miałby tu zastosowanie
...
Napisał(a)
z tym że dawka lecznicza wynosi 50mg co 2-3 tygodnie
Expert w dziale DOPING
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!