chciałbym sie dowiedziec czy w moim wieku cos to pomorze czy to bedzie kasa wyrzucona w bloto. czekam na obiektywne odpowiedzi. zaznaczam ze jeszcze nie kupiłem i nie wiem czy wogole kupie.
Szacuny
8
Napisanych postów
9318
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
26947
W naszym wieku nie poczujesz dzialania takich preparatow. Chyba ze masz niedobor magnezu albo cynku to wtedy mozesz zauwazyc roznice ale ogolnie nie warto wydawac pieniedzy na to (przyjdzie jeszcze czas gdy bedzie warto) a jak masz niedobor magnezu czy cynku to ZMA kupic mozesz wyjdzie taniej
Szacuny
3
Napisanych postów
122
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5790
no chyba zrezygnuje własnie z takiego zakupu. teraz zastanawiam sie nad tym ZMA ,ale zobaczylem tez inny produkt
https://sklep.sfd.pl/Trec_GABA_-opis27192.html kupie z ciekawosci bo jest tani moze pomorze bo mam dosyc kiepski sen, płytki, czesto sie w nocy budze. bardzo czesto budze sie niewyspany i niewypoczety.
Szacuny
8
Napisanych postów
9318
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
26947
No mozesz sprobowac, nie bralem tego nigdy. ZMA probowalem ale nic nie dalo no tylko ze przy tym to jest ta sprawa ze to pomoze tylko przy niedoborach ktoregos z 3 skladnikow.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
GABA Ci nic nie da. ZMA to jest magnez, cynk i wit. b6? Czego wy po tym oczekujecie? To żaden booster testosteronu. Tylko pomaga w lepszym śnie. Tyle. Odpuśc jakiekolwiek boostery testosteronu.