...
czy można 2 razy w tygodniu ćwiczyć bicepsy. UGINANIE RAMION ZE SZTANGĄ,UGINANIE POJEDYNCZEGO RAMIENIA W PODPORZE o kolano,NAPRZEMIANSTRONNE UGINANIE RAMION ZE SZTANGIELKAMI NA ŁAWCE SKOŚNEJ , uchwyt młotkowy. to wszystko oczywiście ćwicze na mase
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
mozesz cwiczyc wszystko co chcesz i ile chcesz, a czy to efektywne bedzie to inna sprawa
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
...
Tak jak wyzej Po co się nas pytasz nasza odpowiedz to najlepiej raz w tygodniu a jak tobie dobrze idzie dwa razy to po co się nas pytasz przetestuj zrób zestawienie i sobie zobacz jak jest!!!
..........:::::::::W Życiu Spotyka Nas Jedynie Tylko To Co Jesteśmy W Stanie Znieść!!::::::::.........
[ON]
...
jak dla mnie to tego nie ma co testowac
-nie cwiczy sie 2x z ta sama intensywnoscia
-nie az z taka intensywnoscia
-nie na poczatku [patrzac po cwiczaniach wnioskuje ze pisala to osoba nie znajaca sie a treningu]
- no i zle sa cwiczenia
-nie cwiczy sie 2x z ta sama intensywnoscia
-nie az z taka intensywnoscia
-nie na poczatku [patrzac po cwiczaniach wnioskuje ze pisala to osoba nie znajaca sie a treningu]
- no i zle sa cwiczenia
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
...
seba__ kzn jak by coś to te ćw ściągnełem z opisu kulturystyka wademekum jak jesteś taki ciemny i nie w temacie to się nieodzywaj ,taka moja rada dla Ciebie...
...
Janiuk nie radzilbym ci cwiczyc bicepsa 2 razy w tygodniu chyba ze jestes na tyle zaawansowany ze potrafisz wyczuc swoj miesien i wiesz ile seri potrzebujesz w dany dzien aby prawidlowo rosl / ale z zadanego pytania wynika ze chyba dopiero zaczynasz przygode z silownia wiec radze ci cwiczyc standardowo 1 raz w tygodniu a dobrze
3 cwiczenia po 3 serie ciezar dobrany aby w 1 powtorzeniu wykonac 12 powtorzen potem 10 8 i bedzie dobrze
lepiej aby bic niedotrenowany do konca rosl powoli niz przetrenowany malal z treningu na trening 
3 cwiczenia po 3 serie ciezar dobrany aby w 1 powtorzeniu wykonac 12 powtorzen potem 10 8 i bedzie dobrze
lepiej aby bic niedotrenowany do konca rosl powoli niz przetrenowany malal z treningu na trening 
.:: Kaito Stalowa Wola ::.
...
Skoro sciagnales sobie ten poradnik to po jakiego grzyba sie pytasz czy mozna cwiczyc. Rob jak chcesz i nie zawracaj dupy w takim razie.
...
Janiuk- jedyna osoba ciemna w temacie jestes ty, gowno mnie obchodzi skad to brales masz izilowane po srodku 4 cwicen na biceps.To jest blad przy twoim stazu ktory ejst nie wielki biorac pod uwage ze bierzesz co ci w lapy wpadnie.
...
a czy belzybud mogę tyle wykonywać UGINANIE POJEDYNCZEGO RAMIENIA W PODPORZE o kolano 4X12,UGINANIE RAMION ZE SZTANGĄ 4x12,uchwyt młotkowy 4x12,uginanie ramion siedząc 4x12. i czy nieprzetrenóje mięśnia.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz