Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Zaczynam w wieku 32 lat!

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2203

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam
Słuchajcie od kilku miesięcy zaglądam na forum w roli gościa i zdecydowałem, że dziś ide na pierwszy trening boksu. Od zeszłego tygodnia zmieniłem styl swojego życia o 360 stopni. Rzuciłem palenie, przestałem pić 3 piwa dziennie prawie. Zacząłęm marsze w zeszłym tygodniu 30 minutowe a wczoraj zrobiłem pierwszy trening biegowy. Za to dziś za namową syna 10 latka idziemy razem na trening. On już trenuję 3 lat więc on musi a ja tylko chce.
Pytacie po co to piszę?
Słuchajcie chciałem się z kimś podzielić może jakieś wskazówki dla początkującego?
Pozdrawiam wszystkich
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 48 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 41
Ja zacząłem przygodę ze sportami walki w wieku 31 lat, 4 lata temu. Mimo dość intensywnej pracy zawodowej trenuję regularnie 3 razy w tygodniu plus indywidualnie w domu w weekendy. Zacząłem i nie wyobrażam sobie życia bez tego:). A efekty podobno są bardzo dobre, szczególnie na tle sporo młodszych kolegów. Każdemu polecam!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 16087 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 79876
I bardzo dobrze łap soga na zachętę:) życze wytrwałości i nie poddawaj się, powodzenia!

This is madness!
This is SHIN-AI-DO!!!

http://www.shinaido.w8w.pl/

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
jedyna wskazówka to: bądź regularny, reszta przyjdzie z czasem
no i postaraj się dorzucić bieganie w dni nietreningowe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
pwowdzenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 61 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 720
Trzymam kciuki:) Podziel się później wrażeniami.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 773 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9531
markam79
Witam
Od zeszłego tygodnia zmieniłem styl swojego życia o 360 stopni.

To dużo się nie zmieniło

Rada dla początkującego boksera?

Więcej błogosławieństwa jest w dawaniu aniżeli w braniu - motto miłosiernych i bokserów.

Życzę wytrwałości

Zmieniony przez - LaRive w dniu 2011-11-02 16:50:23

Bardzo pożyteczną rzeczą dla niewykształconego człowieka jest czytanie zbioru cytatów

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 4568 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 34748
Bardzo dobrze :)
Uważaj, żeby się nie przetrenować, bo widzę zapału ci nie brakuje, ale po 30tce trzeba uważać żeby się nie zaorać ;)
Tragedii jednak wielkiej nie ma, warto poczytać o dobrym odżywianiu ( w odpowiednim dziale), w razie potrzeby zainteresować się suplementami - zwłaszcza zestawem multiwitaminowym i BCAA, jeśli są takie możliwości - korzystać z masażu i sauny.
No i starać się wysypiać ;)

Witalij Kliczko na prezydenta Ukrainy !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1054 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6563
powodzenia :) łap soga. odżywiaj się zdrowo i pamiętaj o posiłkach około treningowych - węglowodany złożone (np ryż brązowy) ok 2 h przed treningiem + bcca przed treningiem i po treningu. + do 2 h po treningu węglowodany proste (np ryż biały) - pomaga to ogólnie w treningu. a no i fajnie, że syn ma 10 lat i już 3 trenuje. dobra decyzja

"przegrywałem całe życie... dla tego odniosłem sukces"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 702 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 9567
systematyczny trening:D trenuj i sie nie poddawaj boks to sport który kocham i wbrew co mówi inny jest piękny:D pamietaj o odzywianiu, bo przy ciezkich treninach i braku odpowiedniego zywienia mozna sobie krzywde zrobic:D

Ja nie chce! Ja to zrobie!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
OloKK www.olokk.pl
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 34575 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 195972
Brawo!

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

http://facebook.com/olokk
http://olokk.pl  http://bng-studio.pl 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 423 Wiek 28 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 9117
może jak tak każdy sogami sypie to może mi ktoś wbije na zachętę
brawo do autora,tak trzymać

,,Kto trening dziś odpuszcza ten się z gejem w nocy puszcza."-Mirko Crocop Filipović

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Krav Maga - Wspomagacz

Następny temat

No i zacząłem !! - proszę o ocenę co o tym myślicie?

Spalanie
Polecane artykuły