...
jezeli dieta bedzie o ujemnym bilansie kalorycznym to o przyrosty miesniowe sie nie obawiaj... na steperze chodz w szybkim tempie przy malym obciazeniu, to samo dotyczy jazdy na rowerku... a tak w ogole na pupcie najlepsze sa martwe ciagi i tzw dzindybry
dobre sa rowniez wykroki ale anagazuja tez miesnie calych ud :)
dobre sa rowniez wykroki ale anagazuja tez miesnie calych ud :)>>>unreal definition<<<
...
ale wykroki nie rozbudowuja miesni ud a wyzluzaja je wiec mozesz je robic

Your body cannot go where the mind has not gone first.
><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>.·´¯`·..><((((º>`
·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
...
Taska... wykroki to podstawowe cw. na rozwuj miesni ud - wplywaja znaczaco na ich rozbudowe,ale tez b. dobrze ksztaltuja uda i posladki dlatego sa b. modne wsrod cwiczacych.
>>>unreal definition<<<
...
Ok w takim razie sorrki, dziekuje za sprostowanie
Your body cannot go where the mind has not gone first.
><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>.·´¯`·..><((((º>`
·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
...
co sądzicie o szybkich marszach,czy też sa dobre na posladki? i czy nie rozrosna sie po nich uda:/ ?? ja tak maszeruje od tygodnia codziennie 2h i posladki sa jakby jędrniejsze ale bolą nogi...nie wiem czy warto dalej sie meczyc;)
...
czy ktos mi powie?bo moje pytanie zostalo niezauwazone.jak zmniejszyc miesnie ud?wiem,ze to dowieczny problem kobiet.Posladki sa coraz ladneijsze,ale celluli na nich siedzi jeszcze.Na operacje nie stac:).kochani wiec jak z tymi udami?
znam jeden patent,wykopy,jak ktos mial do czynienia z kickboxingiem,lub tez ogladal,to polecam szybskie wykopy,na wyszczuplanie ud,ale moze jakies kospemtyki przyspieszajace znacie?
znam jeden patent,wykopy,jak ktos mial do czynienia z kickboxingiem,lub tez ogladal,to polecam szybskie wykopy,na wyszczuplanie ud,ale moze jakies kospemtyki przyspieszajace znacie?
...
Czy może mi ktos pomóc??
Zalezy mi na tym żeby pozbyc sie cellulitu,wyszczuplic wewnętrzną część ud i rozbudowac wewnętrzną część łydek:(( czy steper umożliwi mi osiągnięcie tego wszystkiego na raz?? czy mam sie nie łudzić:D
Zalezy mi na tym żeby pozbyc sie cellulitu,wyszczuplic wewnętrzną część ud i rozbudowac wewnętrzną część łydek:(( czy steper umożliwi mi osiągnięcie tego wszystkiego na raz?? czy mam sie nie łudzić:D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!