Szacuny
1
Napisanych postów
150
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7161
Moim zdaniem, przed treningiem głównym wykonaćć trening areobowy i bedzie działać To znaczy po jakimś czasie zakwasy będą mniej odczuwalne, wiąże się to z tym że trening areobowy usprawnia nasz system krwionośny,przez co kwas mlekowy jest szybciej usuwany z organizmu
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
Nieśmiertelna PFK
"Pijmy za drzewa, które rosną na nasze trumny, aby rosły jak najdłużej"
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
457
wszystko sie zgadza co mowicie...
jesli chodzi o mnie to i rozgrzewam sie przed i rozciagam dokladnie po...
jako jedyny dopuszczalny powod zakwasow moge uznac mało tlenu w pomieszczeniu w ktorym cwicze....i to jest fakt
Szacuny
37
Napisanych postów
14810
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
73998
nie ma nic piekniejszego niz porzadne zakwasy
-------------------------------
NOSFERATU DZIAŁU "HUMOR" "For a hundred years I offered an ugly death to everyone I met. And I did it with a song in my heart....You have no idea what it's like to have done the things I've done, and to care."
every creature livin' on this planet'll go to hell...
MODERATOR
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
masz dobre treningi skoro takie zakwasy<spox>
LEGIO PATRIA NOSTRA
"mam pytanie po jakim testosteronie nie wyrosna mi wlosy w dziwnych miejscach.moi kumple brali ale niewiem jaki i tera wygladaja jak malpy"
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=120748 " ...dodatku kazda gra prawie chodzi tylko pod ten zalosny Windows-System dla pedalow."
Szacuny
15
Napisanych postów
4202
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
31691
zmniejsz obciązenie moze z nim przesadzasz, główną potrzebą zlikwidowania zakwasów jest tak jak mówił btutus dieta, organizm musi odbudowac mikrouszkodzenia włokien mięśniowych, pomocne będą takze suplementy sprzyjające regeneracji
Szacuny
15
Napisanych postów
4202
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
31691
ZMA pomaga, oraz odzywki biakowe, które dostarczają budulca i moze organizm szybciej odbudowywac mikoruszkodzenia włokien, miofybrylli, aminokwasy też pomogą działanie podobne do bialka
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Heh, ja się już przyzwyczaiłem do zakwasów. I to do tego stopnia, że kiedy na następny dzień ich nie czuję, mam wrażenie, że się obijałem na treningu. :)
Chociaż kiedyś trochę przesadziłem. Chciałem porządnie przećwiczyć łydki po krótkiej przerwie (święta i Nowy Rok) i dałem sobie taki wycisk, że mnie aż mięśnie bolały. Przez następne 3 dni nie mogłem normalnie z krzesła wstawać. Za każdym razem musiałem chwilę porozciągać łydki żeby móc całkiem wyprostować nogi. A zakwasy zeszły dopiero po 4-5 dniach. :/