Machine Man-Combo - Wszystko co potrzebne do aktywnego trybu życia: bcaa, witaminy i na dodatek w wygodnej formie (kapsułki) za niewygórowaną cenę. Myślę, że ten produkt zasługuje na miano Numer 1 produktów Activlabu w 2010 r.
...
Napisał(a)
Ja zagłosuję na coś czego nieustannie używałem podczas masowania i spisał się git ;]
Recovery 2.0 smak hmm w sumie grejfrutowy choć cytryna też git.
Recovery 2.0 smak hmm w sumie grejfrutowy choć cytryna też git.
As real as it gets
...
Napisał(a)
jeśli mówimy o produkcie który zasłużył na miano produktu 2010 nie patrząc na date wystawienia do sprzedaży to bezkonkurencyjnie BCAA Xtra miałem tylko jeden smak więc i za nim się postawie-grejpfrutowy
a jeśli mówiąc o produkcie mówimy o suplemencie który został wprowadzony na rynek w roku 2010 to MACHINE MAN COMBO, skład spełniający wymagania, do tego jak to Skeba napisał, jest w formie kapsułek co daje kolejny plus
a jeśli mówiąc o produkcie mówimy o suplemencie który został wprowadzony na rynek w roku 2010 to MACHINE MAN COMBO, skład spełniający wymagania, do tego jak to Skeba napisał, jest w formie kapsułek co daje kolejny plus
...
Napisał(a)
jak dla mnie zdecydowanie Machine Man-Combo
Dla wszystkich niedowiarków, nie zdejmuję sztangi z barków
W czasie ostatnie serii, dziki zachód tu na prerii
...
Napisał(a)
U mnie zawsze stoi jakiś gainer albo białko z activlabu, ale najczęściej są to proteiny, które pod względem cena/jakość najbardziej mi odpowiadają, dlatego oddaję głos na:
- whey protein 80 plus
- whey protein 80 plus
krzywo.
...
Napisał(a)
EAA Xtra jak dla mnie 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat