Szacuny
1
Napisanych postów
400
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13432
czasem warto doplacic te pare zlotych wiecej i niech sprzedajacy wysle to za pobraniem z opcja otwarcia przy listonoszu w koncu to kupujacy placi za taka opcje bo takto na dwa razy mozesz dostac ziemniaka albo pomidora, ludzie targujecie sie o dwa zlote a to tyle co nic czasem
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1131
Witam serdecznie.
Czy ktoś mi powie co robi mój nick "biedrek" na tej liście podejrzanych? Powie mi ktoś na jakiej podstawie autor tak wywnioskował? Z góry zaznaczę, że niczym nie handluje i nie handlowałem więc nie mam pojęcia czemu siedzę na tej liście. Teraz nawet zauważyłem, że moje konto zostało zawieszone. Aha i prosiłbym autora tematu o przybliżenie bardziej argumentów gdzie kogoś oszukałem itp. Z góry dzięki wielkie.
Szacuny
1
Napisanych postów
400
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13432
Jeżeli to komuś coś pomoże to walić do mnie podam wszystko co mam o tym gosciu, pozdro :) Tutaj nie napisze bo pewnie ripper skasuje jak na pierwszej stronie
Szacuny
75
Napisanych postów
5029
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
58202
Suma Otrzym. Głosów 46
L. wysłanych artykułów 282
L. przecz. artykułów 12273
a WYDAWAłOBY SIę żE CAłKIEM ZNOśNE KONTO...
więc jednak nie można ufać nikomu, ja od teraz zabezpieczam się na wszystkie możliwe sposoby, nie ma siły
Mimo, że ma dużo przecz. to pisał malutko i mogę się założyć ze ponad polowa to spam z tą emotą... :
jak ktoś robi większe transakcje to obowiązkowo brać opcję sprawdzenia zawartości! Kupicie i tak taniej a pewność będzie na 100% co dostaniecie (mówię o nowych produktach). Po drugie to rozwiązanie już na starcie odstrasza oszusta - bo jest świadomy, że zapłaci za przesyłkę której wy nie odbierzecie, czyli poniesie stratę. Zawsze można się dogadać i te 5 zł podzielić na pół... to żaden pieniądz a wilk syty i owca cała. Szczerze to w moim przypadku to mialo kilka razy miejsce... Jak wspomnialem o tej opcji rozmowa się urywała...
Nie wysylać kasy na podstawie "skanow" z poczty czy tego typu rzeczy.
Jak decydujecie się wysłać z przedpłatą to musi to być kryształowa opinia. Wtedy sprawdzajcie co i w jaki sposób dana osoba pisze na forum. Obczajcie to w jaki sposób osoba się udziela, im mniej spamu a więcej przemyślanych tekstów, tym mniejsze ryzyko wałów. patrzcie w jakim dziale się udziela.
Wiadomo.. ryzyko jest zawsze.
Zmieniony przez - fukinhot w dniu 2008-01-06 00:03:37