Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2400
User o nicku Kamill17 (ale ma jeszcze kilka innych kont) naciąga oferując punkty olimp.Niestety zbyt pozno przeczytałem posty o nim i przelałem mu pieniądze.Na allegro jest jako bartol_151.
Zero kontaku od momentu przelania pieniedzy...Oczywiście sprawe kieruje na Policje (chyab ze cwaniak zdąrzy mi przelaćspowrotem pieniądze zanim to zrobie) konto na allegro juz jest zablokowane
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2400
Pieniadze przelałem w piątek ale koleś jawnie unika kontaktu.Nie odbiera telefonu , nie odpisuej na maila ani gg.Poza tym jego konto został ozablokowane nie z mojego powodu (szkoda tylko ze nie kilka dni wczesniej) wiec juz wczesniej jakies przekrety musial robic
Szacuny
2
Napisanych postów
758
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21983
****a ja tez kupilem u niego punkty teraz juz wiem ze nie dojda, jest sens skierowania sprawy na policje? aukcje na allegro wystawil na 1zl wiec jak im udowodnie ze za 100zl punkty kupilem
Szacuny
38
Napisanych postów
1710
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
33009
Mi tez chcial sprzedac, ugadalem z nim sie elegancko, a on nagle mi pisze, ze juz komus innemu sprzedal i bedzie mial w nastepny dzien nastepne pkt, bo od kumpli wezmie itp (czytaj wyczaruje z nieba)... zakonczylem na tym kontakt, bo juz wiedzialem, ze walek...
Marzenia mają mali chłopcy, mężczyźni cele do zrealizowania...
Szacuny
0
Napisanych postów
515
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
13353
mnie też owalił na 290 zł mam nadzieje, że chłopak wie czym to się dla niego skończy. Jestem osobą, która lubi jeździć po Polsce i zwiedzać różne jej zakątki... może ktoś z was też lubi wycieczki? Słyszałem, że bieszczady są są bardzo ładne o tej porze roku
pozdrawiam zapalonych turystów
Artur
Szacuny
24
Napisanych postów
6395
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
87320
kurde no ręce opadają, że dajecie sie tak zrobić
nawet nie założył posta że coś sprzedać wtedy bym go zauważył
to znany już wcześniej killerpl
ma dosyć charakterystyczny sposób pisania wiec łatwo go wychwycić..
temat zamykam bo już zbyt wiele tematów o oszustach piszcie wszystko w podwieszonym poście.
gość dostanie bana na IP
pzdr.
Zmieniony przez - Ripper14 w dniu 2008-01-23 14:22:18