Szacuny
1
Napisanych postów
1484
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16169
dzieki za ostrzezenie, ale powinienes isc z tym na policje i zglosic to. mnie koles walnal kiedys na 49zl i kase odsyskalem a smiec mial napaprane w papierach.
Szacuny
24
Napisanych postów
6395
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
87320
napisz mi na co ciebie oszukał gdzie to zrobił, podaj mi linki
zajmę sie tym wieczorem ale podawanie danych osobowych tutaj mi sie nie podoba zbytnio..
pzdr.
Szacuny
1
Napisanych postów
400
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13432
Ripper14 odezwij sie na gg albo podaj meila to wysle Ci rozmowy z gg z tym gosciem i potwierdzenie przelewu na jego konto, gosciu milczy ale napisalem mu, ze jak spowrotem kasy nie przeleje to jutro na psy ide i tak zrobie ja niczym nie ryzykuje nawet jak to by mialo miesiace trwac to nie popuszcze gnojowi, ostatni raz kogokolwiek oszukal, niech nie mysli, ze w internecie jest bezkarny skoro podaje numer konta i dane nawet jak nie jego to kogos z jego znajomych ale i tak policja dojdzie kim on jest i beknie za to
Szacuny
1
Napisanych postów
1484
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16169
miesiac to napewno nie bedzie trwalo, u mnie od momentu pojscia na policje, zanim go oni znalezli,potm sprawa w sadzie i termin na oddanie kasy = prawie 9 miesiecy. tak działa wymiar sprawiedliwosci w naszym kraju. To jak by mnie koels cyknal na np 1mln zł to chyab sprawa by sie ciagnela 10 lat.
Szacuny
1
Napisanych postów
400
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13432
nawet rok niech to trwa wazne, ze bedzie mial nasrane w papierach ze jest zlodziejem, mnie oszukal na 40zl ale liczy sie sam fakt, ze nikt na takich zlodziejaszkow nie bedzie robil a w szczegolnosci nikt nie lubi byc robiony w ch..ja i czekac jak ten glupi na przesylke, ktora nigdy nie dojdzie a mialem sobie prezent na swieta zrobic, myslalem ze trafilem na okazje a trafilem na ZLODZIEJA
Szacuny
5
Napisanych postów
371
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4068
Imie i nazwisko do przelewu jest niezbedne ale adres moze byc wyssany z d..y bo i tak dojdzie. Chociaz to nie wyklucza ze frajer podal prawdziwe dane :P