witam, z przykroscia musze stwierdzic, ze przez ok rok nie bede mugl chodzic na silownie z powodu kontuzji ktora odnioslem w wypadku na motorze:( co sie z tym wiaze, to, ze niedlugo przed wypadkiem zamowilem sobie gainer xxl 2kg oraz 2kg ovopolu, jak mowilem bylo to zaraz przed wypadkiem a wiec zjadlem tego sladowe ilosci, gainera z 2kg zostalo ok 1.8kg, bialko ovopol jest jedno nieotwieranie wiaderko + 2/3 drugiego, a wiec ok 1.8 kg bialka,. Chcialbym to komus sprzedac poniewaz nie chce aby przelezalo to w domu, jest jeszcze inna sprawa, tato zakazal mi to jesc i poprostu nie chce tego wywalic. A wiec zjezeli ktos by mial malo kasy to mogl by odkupic to ode mnie. Termin ovopolu jest do maja 2004 roku, a xxl do 31 marca 2004, proponowana cena : XXL 40zl, bialko za 2 wiaderka 60zl, w sumie 100 zl a zaplacilem 145zl z transportem. jakos to tak wyszlo, a wiec bardzo prosze o zlitowanie sie, naprawde to sa prawdziwe produkty a nie jakies niewiadomo co, moge wyslac zdjecia pudelek zawartosci poniewaz mam aparat cyfrowy, pozdrawiam.
W kupie siła !!!:)
Krzysztof Piekarz