Szacuny
30
Napisanych postów
1302
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
35302
dokładnie jak mesiash- kiedyś było tu inaczej - teraz widać że j...ny jeden z drugim chcą sie dorobić i wałują po 10-20 zł na uczciwych ludziach - nie ma co juz ryzykować - jak raz zaryzykowałem 115 zł i wał był - naszczęscie koleś odesłał kase po prawie 2 miechach ale odesłał - TRZEBA UWAżAC
Szacuny
3
Napisanych postów
1702
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
26527
Ja kupiłem tutaj punkty Olimpa od gościa z Zabrza i odebrałem osobiście (z ręki do ręki) i było wszystko git).Tylko, że nigdy bym mu kasy nie wysłał na konto no chyba, że przez allegro- bo oni oddają kasę powyżej 50 zł jak ktoś nas oszuka (procedura jest długa na policję, jakiś czas odczekać i kasa jest). Pozdrawiam wszystkich
i lepiej 2 razy sprawdźcie i się zastanówcie zanim coś kupicie tutaj od kogoś.
Szacuny
3
Napisanych postów
234
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13318
witam i jak juz ktos cos zrobil w spraiwe oszusta? zaciekawil mnie post bardzo ja tez od niego mialem kupywac motorole v3 jego numer gg 2129233 pisale ze wyslal ale nic nie doszlo ale na szczecscie mialo byc za pobraniem pozdro
Szacuny
1
Napisanych postów
400
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13432
Ja już odzyskałem kase od gościa pewnie część z was też, część też pewnie nigdy jej nie odzyska bo nawet się o nią nie uponi, pozdrawiam i dobrego sylwka życzę :)
Szacuny
6
Napisanych postów
194
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8571
Jestem już ustawiony z czterema osobami z tego forum w sprawie pójscia złożenia sprawy...
Zrobię mu taki gnój w papierach, że popamięta na całe życie. Nie żartuje!!! Będzie krucho i będzie syf!
Moj gg 2828312
Zmieniony przez - darknes000 w dniu 2007-12-30 15:18:10