Trzeba bylo smiecia do***ac
...
Napisał(a)
Na własne życzenie to zrobiles, więc pretensje kieruj tylko i wyłącznie do lustra
A creatine powinieneś przeprosić i dać buziaka!
Napiszę po raz ostatni : brać z opcją sprawdzenia zawartości
CAŁE 5 zł
czyli 1 piwo.
NIe podkładajcie się burakom!
A creatine powinieneś przeprosić i dać buziaka!
Napiszę po raz ostatni : brać z opcją sprawdzenia zawartości
CAŁE 5 zł
czyli 1 piwo.
NIe podkładajcie się burakom!
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
...
Napisał(a)
proszę o zgłoszenie się osób oszukanych przez użytkownika killerpl kamil-17 kamill17 czy jak on się tam jeszcze zwał mamy pomysłjak spróbować szybciej odzyskać kasę mój nr 1215169
...
Napisał(a)
mnie też ten sku......... wyje...... myślałem że go zabije ale co z tego jak szkoda czasu na dowiadowywańie się kto to jest gdzie on mieszka i dojazd do niego
...
Napisał(a)
MIKI...
Nie wiem dlaczego tak Ci szkoda czasu??
Nie czaruj...
Nie wiem dlaczego tak Ci szkoda czasu??

Nie czaruj...
...
Napisał(a)
fukin:
sprzedaje klientowi pewna rzecz,gosc chce wlasnie z opcja sprawdzenia zawartosci jak to nadac?
odp dam soga.
sprzedaje klientowi pewna rzecz,gosc chce wlasnie z opcja sprawdzenia zawartosci jak to nadac?
odp dam soga.
NA TRENINGU PŁACZ W WALCE SIE ŚMIEJ
...
Napisał(a)
wystarczy chyba na poczcie w okienku powiedziec kasjerce ona podpowie. co do kilera to niektózy są śmieszni kolęś mia w *** małe ceny a daliście się nabrać jak dzieci. ztego co pisze to mieszka koło łancuta na podkarpaciu
http://www.sfd.pl/chucknoris_/masa_z_półobrotem-t424885.html DZIENNIK TRENINGOWY ZAPRASZAM
http://www.sfd.pl/BLOG_Nawet_parówka_dęta_raz_w_roku_ma_swoje_święta_by_chucknorris-t484710.html
BLOG TREC ZAPRASZAM
NIE POPRAWIAM DIET I TRENINGÓW NIE ZNAM SIĘ NA TYM
...
Napisał(a)
mowisz babeczce przy okienku ze ma byc ze sprawdzeniem zawartosci ona daje Ci taka kartke gdzie opisujesz przedmiot i idze w polske (koszt sprawdzenia zawartosci to 5 pln) druk wypelniasz normalnie jak do paczki pobraniowej tylko zaznaczasz kwadracik sprawdzenie zawartosci
Zmieniony przez - yogidogi w dniu 2008-02-02 17:44:57
Zmieniony przez - yogidogi w dniu 2008-02-02 17:44:57
moderator na www.polskikoks.pl i www.metka.pl od 21.02.2010 OFFFF :((( w kwietniu kolejna ;DD
...
Napisał(a)
dokładnie.
kosztuje to 5 zł. Dodatkowo polega na wypełnieniu odpowiedniego arkuszu na którym podajesz co jest w paczce. Listonosz doręcza to dla kupującego a on otwiera paczkę, i jeżeli jest OK podpisuje ten arkusz.Arkusz banalnie prosty.
kosztuje to 5 zł. Dodatkowo polega na wypełnieniu odpowiedniego arkuszu na którym podajesz co jest w paczce. Listonosz doręcza to dla kupującego a on otwiera paczkę, i jeżeli jest OK podpisuje ten arkusz.Arkusz banalnie prosty.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pilne! Kupię korki Adidas Absolute.
Następny temat