Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

UWAGA ZŁODZIEJ!!!!

temat działu:

Targowisko

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 51105

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 295 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 12718
Draggo; BEZCZELNIE KLAMIESZ!!! Wez no podaj linka do tematu w ktorym ja oferuje cos na sprzedaz, a Ty podajesz w nim swoj gg i piszesz prosbe o kontakt bo ja jakos nie moge tego znalezc. Podaj tez od kogo dostales paczke, podaj ten numer gg ktory sie z Toba kontaktowal, jakis mail, telefon, numer konta, przeciez musisz miec te informacje, nie?????!?!??!

PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 115 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3830
https://www.sfd.pl/Kupie_kreatyne-t366771.html
Prosze
Ostatnia wypowiedz
Zmieniony przez - DrAggO w dniu 2008-01-09 17:07:18

Zmieniony przez - DrAggO w dniu 2008-01-09 17:08:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 295 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 12718
Dobra, to teraz podaj moze jakies dane z paczki, co? Numer gg ktory sie z Toba kontaktowal, komorke, adres cokolwiek. Ja sie z Toba nigdy nie kontktalem (wlasciwie to teraz dopiero zobaczylem ta Twoja wypowiedz odnosnie kontaktu) i nigdy nie wysylalem nic nikomu z tego forum.

Zmieniony przez - creatine w dniu 2008-01-09 17:10:18

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Numer gg tego gościa który się podawał za Ciebie: 9623857
Teraz nie odpowiada. Paweł K. takie dane były na paczce, nr. konta był taki sam jak ten oszusta więcej nie pamiętam i nie jestem w stanie podać ponieważ zgubiłem karte z paczki kopia znajduje się na policji.

Zmieniony przez - Banan w dniu 2014-07-22 20:40:34
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1406 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 18410
sorry ze się wtrącam lecz na zdrowy rozum kto by podał dobry adres na paczce w ktorej wysyłał jakies gazety i karty telefoniczne?

Jeśli w kulturystyce jest jakaś magia, to jest to magia walki ponad granicami.
To magia ryzykowania wszystkiego dla marzeń, których nie dostrzega nikt poza tobą.
NIE CHCE SOG-ów!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wydawało mi się że to Ty ponieważ w tym artykule który zamieściłem powyżej nie dostałem żadnej odpowiedzi, jedynie na gg ale Ty twierdzisz że nic nie pisałeś do mnie .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Oczywiscie to nie jest moj numer gg, ani to nie jest moje imie i nazwisko. Nie jestem tez ze slaska tylko z calkowiscie innej czesci Polski co mozna sprawdzic po moim IP. Z tego wychodzi,ze ktos wykorzystal sytuacje i chcial zarobic,a Ty niestety dales sie zrobic w konia. Najbardziej w****iaj mnie to,ze piszac tego posta zasugerowales (umyslnie badz nie),ze to ja moglem Cie zrobic w konia co jest oczywista NIEPRAWDA!!!

sprajt: no niby tak ale jezeli mu wplacal pieniadze na konto to tam chyba trzeba podac poprawne dane i adres wlasciciela konta zeby w banku przyjeli ta wplate.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Pyta więc odpowiadam.
NIe widziałem żebyś umieścił kolejny temetu dotyczącego sprzedaży tych artykułów więc myślałem że wszystko jest ok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Pyta więc odpowiadam.
NIe widziałem żebyś umieścił kolejny temet dotyczący sprzedaży tych artykułów więc myślałem że wszystko jest ok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wydawało mi się że to Ty ponieważ w tym artykule który zamieściłem powyżej nie dostałem żadnej odpowiedzi, jedynie na gg ale Ty twierdzisz że nic nie pisałeś do mnie .

Nie pisalem bo nie widzialem wczesniej Twojej wypowiedzi, dopiero Ty pare minut temu mi ja pokazalaes.

NIe widziałem żebyś umieścił kolejny temetu dotyczącego sprzedaży tych artykułów więc myślałem że wszystko jest ok.

Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi w tym zdaniu.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pilne! Kupię korki Adidas Absolute.

Następny temat

Do sprzedania HI-TEC Protein 80 2,5 kg

Spalanie
Polecane artykuły