Szacuny
0
Napisanych postów
250
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11235
Miałeś sie nie wypowiadać w temacie ale widze że z czytaniem u ciebie też nie najlepiej i jeszcze twoje fantastyczne poczucie humoru nie moge jestes poprostu moim Masterem ja spróbuje być tak zabawny jak ty i ci powiem
Idz sie pobiegac
Szacuny
0
Napisanych postów
124
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2342
Seba no ale wypowiedz się bo ja ciągle nie moge zrozumieć czemu ten osobnik się czepia... Poprostu zwróciłem mu uwage, że szkoda czasu na treningi w domu !?!
Szacuny
0
Napisanych postów
67
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
837
ja myślę że nie szkoda czasu! przez pewien czas też ćwiczyłem w domu! myśle tylko ze odrzywki są zbędne na tym etapie! poćwicz troche w domu a potem może zrobisz sobie siłownie w piwnicy czy gdzie tam, albo zapiszesz sie na siłke! nie warto narazie trecić kasy na odrzywki bo szkoda jej! lepiej zbieraj kase na jakiś sprzet np ławeczke która ci sie napewno przyda albo na jakieś rury kontowniki itp i dasz do slusarza i masz ławke! powodzenia! a ty Xavoo bądz miły!
Zmieniony przez - -big.ben- w dniu 2006-01-06 18:35:21
Szacuny
0
Napisanych postów
250
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11235
Xavoo widze ze dla każdego jesteś miły ale jak by nie było jesteś wielkim mistrzem, i nie pamietasz jak zaczynaleś od właśnie takich treningów w domu ale mniejsza z tym, moim zdaniem powino się młodych ludzi zachęcać do ćwiczenia czegokolwiek przynajmniej tych pompek takie moje zdanie wole pomachać tą sztangą w domu niz siedzieć przed Tv jeść chipsy i popijać coca-cole.