SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Trening codzienny

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1115

Formularz - Proszę o pomoc

15

Waga

65

Wzrost

180

Staż treningowy

1 rok
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11179 Napisanych postów 52131 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Czeeee Nadeszło lato, a ja wbrew pozorom nie rozleniwiłem się, tylko nabrałem energii :D Wczoraj robiłem zestaw treningowy rozwijający praktycznie wszystkie partie mięśniowe ( By Mawashi, polecam ) ale dzisiaj też mam ochotę poćwiczyć. I tutaj rodzi się moje pytanie.... czy powinienem ćwiczyć? Wczoraj poddałem swoje ciało dość ostremu wysiłkowi i dzisiaj pomimo zakwasów, też mam ochotę troszkę poćwiczyć. Wiem że niektóre partie można ćwiczyć codziennie ( np. brzuch). Więc... czy powinienem trenować, czy raczej odpuścić?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11179 Napisanych postów 52131 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
GodOfTheArena
Czeeee Nadeszło lato, a ja wbrew pozorom nie rozleniwiłem się, tylko nabrałem energii :D Wczoraj robiłem zestaw treningowy rozwijający praktycznie wszystkie partie mięśniowe ( By Mawashi, polecam ) ale dzisiaj też mam ochotę poćwiczyć. I tutaj rodzi się moje pytanie.... czy powinienem? Wczoraj poddałem swoje ciało dość ostremu wysiłkowi i dzisiaj pomimo zakwasów, też mam na to ochotę. Wiem że niektóre partie można ćwiczyć codziennie ( np. brzuch). Więc... czy powinienem trenować, czy raczej odpuścić?

OMG... przepraszam wszystkich za to, że cały czas powtarzałem słowo ,,ćwiczyć" ( nieprzyjemnie się to czyta... ) Sorrki również za to, że nie podałem więcej danych o sobie, po prostu niechcący kliknąłem Enter. Mam nadzieję, że pomimo takich błędów, odpowiedzi nadal będą rzeczowe

Zmieniony przez - GodOfTheArena w dniu 2012-05-23 15:18:48

Zmieniony przez - GodOfTheArena w dniu 2012-05-23 15:19:21
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8812 Napisanych postów 50997 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 391307
co do brzucha tez sie mylisz bo nie mozna go cwiczyć dziennie , kazdy miesien potrzebuje regeneracji wieksze wiecej mniejsze mniej ale potrzebuja wiec dzienne cwiczenia nie maja sensu bo mozna spalić miesnie i dupa bedzie z naszego celu , jak masz duzo energi to mozesz to przełożyc na inne cele np posprzatac mieszkanie to i mama sie ucieszy
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12166 Napisanych postów 162298 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1243521
j/w lub idz na rower

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
TomQ-MAG
j/w lub idz na rower

rutkow
co do brzucha tez sie mylisz bo nie mozna go cwiczyć dziennie , kazdy miesien potrzebuje regeneracji wieksze wiecej mniejsze mniej ale potrzebuja wiec dzienne cwiczenia nie maja sensu bo mozna spalić miesnie i dupa bedzie z naszego celu , jak masz duzo energi to mozesz to przełożyc na inne cele np posprzatac mieszkanie to i mama sie ucieszy

A może chociaż trening rozciągający? :D Bez ćwiczeń siłowych, sam stretching
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8812 Napisanych postów 50997 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 391307
krótkie roziagniecie mozesz zrobic ale bez nadwyrężania miesni , zreszta takie rozciaganie powinno sie odbywac przed treningiem silowym jak i po a nie w dzien wolny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Prośba o dobór diety

Następny temat

Brzuch - Alergik

electro
Polecane artykuły