Wzrost:194
Waga:82-83
Klatka:95
Biceps:32
kark:38
barki:120
przedramie:27
łydka:37
Staż:nieregularnie przez pare mc
Dieta: jest, teraz tylko czekam na sprawdzenie jej.
Suple: za wcześnie.
No więc tak :
chciałbym poprawić mase i uzyskać więcej siły . Mam troszke tluszczyku i chciałbym go też przerobić , ale bez diety , jedynie dołączyć aeroby ponieważ diete mam na mase.
Ćwicze 3 razy w tygodniu planem FBW , 3 dni biegam na bieżni po średnio 5 km. Mam skrzywienie kręgosłupa , dlatego staram sie nie wykonywać niektórych ćwiczeń, np przysiadów. Staram się swoją wade korygować basenem oraz ćwiczeniami korekcyjnymi .
plan A:
klatka: rozpiętki 3 s
na prostej 3 s
Barki : sztanga zza głowy 3 s
Nogi: łydki 3 s
wyciskanie 2s
Plecy : na wyciągu 2 s
na wyciągu inny uchwyt 2 s
Biceps : łamany 4 s
Tricpes : na wyciągu 4 s
Plan B:
klatka : rozpiętki 3 s
skos 3s
Barki : przyciąganie sztangi do siebie 3 s
Nogi : łydki 3 s
na maszynie 3 s
Plecy : to samo co w A ( brak pomysłu co dobre dla mnie przy mojej postawie .
Biceps : 2 s łamane
2 s hantle
Triceps : 4 s wyciąg
Próbowałem na plecy sie podciągać , jednak nie dam rady, jedynie 2 razy sie podciągne . pompki na poręczach na triceps też narazie odpadaja....
brzuch - zaczołem robić ABS .
czy moge zastosować jakaś odżywke na uzupełnienie diety ? albo dołożyć serwatke lub coś podobnego .
I mam taki problem: wszystko niby rosnie ... a by najmniej tak wyglada siłowo i wizualnie , a klatka nic .. może dlatego ze mam troche klatke wklęsłą? ( chociaż ktoś tu na forum mówił że to brak masy . klata stoi w miejscu i najgorzej mi idzie , przez co często się zniechęcam do treningu.
Z góry dzięki za pomoc , postaram się wykupić abonament i dać komuś soga , za pomoc .
Waga:82-83
Klatka:95
Biceps:32
kark:38
barki:120
przedramie:27
łydka:37
Staż:nieregularnie przez pare mc
Dieta: jest, teraz tylko czekam na sprawdzenie jej.
Suple: za wcześnie.
No więc tak :
chciałbym poprawić mase i uzyskać więcej siły . Mam troszke tluszczyku i chciałbym go też przerobić , ale bez diety , jedynie dołączyć aeroby ponieważ diete mam na mase.
Ćwicze 3 razy w tygodniu planem FBW , 3 dni biegam na bieżni po średnio 5 km. Mam skrzywienie kręgosłupa , dlatego staram sie nie wykonywać niektórych ćwiczeń, np przysiadów. Staram się swoją wade korygować basenem oraz ćwiczeniami korekcyjnymi .
plan A:
klatka: rozpiętki 3 s
na prostej 3 s
Barki : sztanga zza głowy 3 s
Nogi: łydki 3 s
wyciskanie 2s
Plecy : na wyciągu 2 s
na wyciągu inny uchwyt 2 s
Biceps : łamany 4 s
Tricpes : na wyciągu 4 s
Plan B:
klatka : rozpiętki 3 s
skos 3s
Barki : przyciąganie sztangi do siebie 3 s
Nogi : łydki 3 s
na maszynie 3 s
Plecy : to samo co w A ( brak pomysłu co dobre dla mnie przy mojej postawie .
Biceps : 2 s łamane
2 s hantle
Triceps : 4 s wyciąg
Próbowałem na plecy sie podciągać , jednak nie dam rady, jedynie 2 razy sie podciągne . pompki na poręczach na triceps też narazie odpadaja....
brzuch - zaczołem robić ABS .
czy moge zastosować jakaś odżywke na uzupełnienie diety ? albo dołożyć serwatke lub coś podobnego .
I mam taki problem: wszystko niby rosnie ... a by najmniej tak wyglada siłowo i wizualnie , a klatka nic .. może dlatego ze mam troche klatke wklęsłą? ( chociaż ktoś tu na forum mówił że to brak masy . klata stoi w miejscu i najgorzej mi idzie , przez co często się zniechęcam do treningu.
Z góry dzięki za pomoc , postaram się wykupić abonament i dać komuś soga , za pomoc .