Witam
Co bedzie lepsze dla laski - ktory spalacz? Czy thermal jest legalny normlanie mozna kupic? Bo wiem ze swego czasu duzo ludzi sobie cenilo ten produkt ze mozna duzo schudnac na nim. Teraz juz dlugo nie siedzialem w suplach i nie wiem co doradzic kolezance - jaki spalacz?
Ktory z tych co podalem czy jakis jeszcze inny bedzie lepszy?
Waga: 53
Wzrost: 160
Obwód klatki: nie wiem
Obwód ramienia: nie wiem
Obwód talii: nie wiem
Obwód uda: nie wiem
Obwód łydki: nie wiem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: studia codziennie
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: 4x w tyg rowerek po 45 min + raz w tyg basen godzine
Odżywianie: wczesniej jadla wszystko jak leci. Glownie nie zdrowe rzeczy. Teraz stara sie trzymac diete
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: nie
Stan zdrowia: dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: narazie 4x w tyg polecono mi po 45 min rowerek
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nic
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak - jakis dobry spalacz
Stosowane wcześniej diety: nie
Co bedzie lepsze dla laski - ktory spalacz? Czy thermal jest legalny normlanie mozna kupic? Bo wiem ze swego czasu duzo ludzi sobie cenilo ten produkt ze mozna duzo schudnac na nim. Teraz juz dlugo nie siedzialem w suplach i nie wiem co doradzic kolezance - jaki spalacz?
Ktory z tych co podalem czy jakis jeszcze inny bedzie lepszy?
Waga: 53
Wzrost: 160
Obwód klatki: nie wiem
Obwód ramienia: nie wiem
Obwód talii: nie wiem
Obwód uda: nie wiem
Obwód łydki: nie wiem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: studia codziennie
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: 4x w tyg rowerek po 45 min + raz w tyg basen godzine
Odżywianie: wczesniej jadla wszystko jak leci. Glownie nie zdrowe rzeczy. Teraz stara sie trzymac diete
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: nie
Stan zdrowia: dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: narazie 4x w tyg polecono mi po 45 min rowerek
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nic
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak - jakis dobry spalacz
Stosowane wcześniej diety: nie
!-=PEACE, LOVE & TOLERANCE=- !