siema, jak powinno sie zmienić trening na lato ? zmniejszyć ilosć serii ? czas treningu ? robić mniej ćwiczeń ?? JAK WY ROBICIE MODYFIKACJE W CZASIE WAKACJI ?? zaczynam brać xpand od dzisiaj ..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
trening na wakacje robi se zgodnie z swoimi celami.czyli jesli ktos chce robic mase to robi mase a jak redukuje sie to sie redukuje
proste
proste
ZAMBO (old school bodybuilding)
...
dokładnie, jesli nie planujesz dluzszej przerwy z powodu wyjazdu i braku dostepu do silki to kontynuj swoj roczny plan treningowy w zaleznosci w jakim okresie sie teraz znajdujesz
be FREAK
**Nie wiesz jak stosować Suplementy? Napisz na Priva
...
ja przeważnie wcale nie zmieniam.
Cześć/
Cześć/
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
tak ale w lato 2 godziny treningu to chyba za duzo , teraz ciepło to powinno sie skrócić np. 1 godzine po to nie ma sensu :)
...
2 godziny treningu
Imo: Im krótszy trening tym szybszy czas na regeneracje a im dłuzszy trening tym dłuzszy czas..
2 godziny to stanowczo za duzo
Imo: Im krótszy trening tym szybszy czas na regeneracje a im dłuzszy trening tym dłuzszy czas..
2 godziny to stanowczo za duzo

...
cwiczysz na czas czy wykonujesz zalozony plan cwiczen, bo chyba nastepuje tu pomylka pojec, efektywny czas treningu to 60-70 min
be FREAK
**Nie wiesz jak stosować Suplementy? Napisz na Priva
...
efektywny czas treningu to 60-70 min KIDSS jestes tego pewien ??
efetywny=maksymalny miałeś na myśli 
efetywny=maksymalny miałeś na myśli 
...
a co to za różnica ile się ćwiczy , liczy się jakość treningu i wiele innych rzeczy , kolega wyszedł niedawno na wolke i nie mógł się przyzwyczaić do ttreningów na siłce , w ogóle się odzwyczaił od takiego szybkiego treningu tam to np. biceps robił 2 godzinki , odpoczywał sobie , wolniutko wszystko i w ogóle spokojnie :) więc to nie jest reguła ze 60-70 minut , ja nie narzekam jak ćwicze 2 godziny np. klatka- plecy idzie to znaczy ze dobrze ćwicze
...
Raz że ćwiczysz 2 godz - to stanowczo za dużo dwa połączenie klata+plecy - mało rozsądne.
http://www.sfd.pl/temat192921/ -Ile powtorzen na mase sile itd.
http://www.kulturystyka2.fora.pl/ - nowe forum
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz