Szacuny
2
Napisanych postów
665
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7057
wiek ? staz ? cel ? itd...
mi sie nie podoba ten plan glownie dlatego ze Twoj tricepsik w drugiej polowie tygodnia nie ma czasu na regeneracje i klatka z soboty tez nie ma czasu na regeneracje... ogolem plan mi sie nie podoba.
pamietaj wiecej nie znaczy lepiej ! wiem to po sobie :) proponowal bym Ci inny trening lecz nie wiem ile cwiczysz itd... :)
czekam na info :) pozdro
Szacuny
2
Napisanych postów
665
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7057
"Mam 17 lat cwicze 5 miesiacy a cel masa miesniowa bez grama tluszczyku :D"
pocwicz narazie 3/4 razy w tygodniu.. skorzystaj z wyszukiwarki i znajdz sobie plan na mase ;) polecam 4 dniowe ;) masa miesniowe bez grama tluszczyku a da sie tak ? diete posiadasz ? bo bez diety ani rusz ;) o tym planie zapomnij... za maly staz do takiego treningu i wogole zle bys sie regenerowal... jest duzo fajnych planow ;) napewno ktorys Ci sie spodoba :) i odwierz dzial odrzywianie :) tam qazar opisal jak zrobic sobie diete ;) to poczytaj :) pozdro
EDIT : Chlopie! Pamietaj... WIECEJ NIE ZNACZY LEPIEJ! wiem to po sobie ! pozdro
Zmieniony przez - TomaszSko w dniu 2006-03-06 17:55:02
Szacuny
5
Napisanych postów
221
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6547
Dobrze kombinujesz. tylko masz zbyt maly staz ale jesli kiedys chcialbys w przyszlosci uzyc pewnego planu na podobnych zasadach to zajrzyj tu https://www.sfd.pl/temat251753/ . Tylko zastosuj go dopiero po roku cwiczen
Szacuny
2
Napisanych postów
665
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7057
Grzymaa <-- odrzywki mozesz zastosowac wtedy gdy potrzebujesz przelamac bariere :) np kiedy np sila albo masa nie chce isc.. ale jak masz diete to powolutku bedziesz rosl ;) odnosnie tych odrzywek to mozesz kupic sobie gainera ( trec mass xxl ) dla uzupelnienia brakow w diecie. odnosnie kreatyn i stakow to narazie poczekaj.. jak bedziesz potrzebowal przebic bariere to wezmiesz za pierwszym razem kreatyne + kilka dodatkow do kreatyny i zobaczysz jakiego kopa dostaniesz :)
pozdrawiam