Szcezre mwoiac nie bylo szalu...Spodziewalem sie lepszych walk, a niektore byly w ogole nie potzrbne.3 z 8 walk ciekawe jakiejs uwagi, reszta bez szalu w tym 3smieszne pokazowki..
Tiroo- Dzieki Dzieki!Jutro postaram sie wstawic zdjecia tak jak byc powinny od poczatku przed/po.A ze swiatatlem anstepnym razem pomysle i pokombinuje.
Swoja droga wszyscy mi mowia ze na zywo wygladam duzo lepiej, i zdjecia tego w 100% nie odzwierciedlaja.
Ps.Jutro w koncu zalicze parter..Poniedzialeki, kurde nie bylem na partezre 2 miesiace..!

Agatk-

saib-Dzieki Ci barzdo!Na twojej opini mi zalezalo, i widze jest ona pozytywna!Powodzenia w twoim tescie i oby byl jeszce barzdiej udanym od poprzednich!
Mam nadzieje ze do jutra sie jakos uiwniesz ze zdjeciami ktore Ci podeslalem, bylbym MEGA wdzieczny.JAk bys to zrobil to mozesz sam tu je wrzucic jak by nie bylo to dla Ciebie klopotem, poniewaz moge byc w skzole..! Dzieki jeszce raz..!PzDr.!
susik89-Dzieki!! Odbijam i pozdrawiam.
k3v-Tak znam ten klub, wlaczylem nawet z kolesiem stamtad i pamietamz e bylo to moja 1-wsza walka! hehe

mjś-Wiem, Wiem i zdjae sobie z tego sprawe i bede dalej dazyl do lepszych wynikow! Dzieki za dobre slowa, Pozdrawiam.
swamprage-Dziekowa!Swoja droga bede musial zajrzec do Spam postu hehe zobaczyc co sie tam dzieje ciekawego, bo zaniedbalem to ostatnio, ze wzgledu na brak zcasu. Pzdr.
klos88-Serio..HeHe, jestem blady jak sciana, raz pojde na 9min i sie przypiekam

cienki%basta-Jak bym mial nie pamietac

Kurde teraz coo chwila cos jem, hehehe!Wlasnie jem 6 posilek, jeszce nie dlugo serek wiejski na noc i mozna isc spac.A teraz zabieram sie za PRISON BREAKA.
Pozdro!
GÓRA---->I am What I am