foty mile widziane, latwiej bedzie ocenic dzialanie danego suplementu
...
Napisał(a)
Bulmastif - z jakiej racji skasowałeś moją wypowiedz?
Zapytaj najpierw mateo jak moja sprawa wygląda potem kasuj
Zapytaj najpierw mateo jak moja sprawa wygląda potem kasuj

...
Napisał(a)
Dobrze jest nie potrzeba tu kłótni potrzeba tu testerów
Ja bym mógł 2ch testerów do staków zaproponowac Spice i Marian .87 , oboje startuja w zawodach w ts/wl wiec wyniki z cyklów stakami przeprowadzone przez nich będą naprawde obiektywne ....
Ja bym mógł 2ch testerów do staków zaproponowac Spice i Marian .87 , oboje startuja w zawodach w ts/wl wiec wyniki z cyklów stakami przeprowadzone przez nich będą naprawde obiektywne ....
...
Napisał(a)
po co Spice xp...on sra na kreatyny...sam napisal,ze bral tylko mono.......z kreatyn
ja zrozumialem z tego jakby sobie z nudow napisal dla jaj,wiec jego pod uwage bym nie bral...ale mzoe sie myle
ps.a widze jego profil i ze ejst expertem w dziale doping,wiec wolałby zapewne cos innego niz xp,bo i tak by pewnie nie poczul
elo
Zmieniony przez - DaroNigga w dniu 2006-01-13 20:45:32

ja zrozumialem z tego jakby sobie z nudow napisal dla jaj,wiec jego pod uwage bym nie bral...ale mzoe sie myle

ps.a widze jego profil i ze ejst expertem w dziale doping,wiec wolałby zapewne cos innego niz xp,bo i tak by pewnie nie poczul

elo
Zmieniony przez - DaroNigga w dniu 2006-01-13 20:45:32
...
Napisał(a)
ale co Wy tutaj za dyskusje prowadzicie, kto ma dostać / kto ma nie dostać / a dlaczego ten dostanie / dlaczego ten nie dostanie
co to,koncert zyczen
Nie My o tym decydujemy, wiec skonczcie takie rozwazania...bo zaraz zrobi sie 100 strony niepotrzebnego bałaganu w temacie.
co to,koncert zyczen

Nie My o tym decydujemy, wiec skonczcie takie rozwazania...bo zaraz zrobi sie 100 strony niepotrzebnego bałaganu w temacie.
http://www.sfd.pl/TEST_spalacz_REDOX_EXTREME-t1165501-s45.html - redukcja 2018
http://www.sfd.pl/-t1090712-s450.html -> blog treningowy
...
Napisał(a)
Już się robi burdel, kto dostanie towar na testy, kto nie dostanie...
Jeszcze troche będą wyzwiska i oczernianie, że ktoś dostał a inny nie.
typowe
Jeszcze troche będą wyzwiska i oczernianie, że ktoś dostał a inny nie.
typowe

...
Napisał(a)
tylko elita i zamknięte kólko dostanie towar
więc lepiej odrazu było temat umieścić za zamknietymi drzwiami
więc lepiej odrazu było temat umieścić za zamknietymi drzwiami

...
Napisał(a)
a co wy chcecie zeby dostal to jakis 16 lateg wazacy 70kg ktory poczuje pompe po argininie czy innym no-gownie i bedzie w niebo wziety??? ludzie bioracy koks - jak najbardziej... maja realne porownanie czy warto wy***ac kupe kasy na jakies bajery czy nie... tu potrzeba wiedzy i doswiadczenia a nie checi na tanie suple...
...
Napisał(a)
Kazam masz rację. Ale też nie powinno byc tak, że możliwośc testowania dostaną tylko boldzi i chłopaki z podpisem "mafia-kafary-sfd-pl", który osobiście uważam za jeden z najbardziej przypałowych podpisów, jakie miałem okazje oglądac
Poza tym apropos tego, co napisał jeden z przedmówców o MArianie87 - testerami powinny byc osoby o różnych celach treningu (Trójboiści, Wyciskacze, Masowcy itp.) Nie powinno się tego grona zawężac tylko do powiedzmy trójboistów.

Poza tym apropos tego, co napisał jeden z przedmówców o MArianie87 - testerami powinny byc osoby o różnych celach treningu (Trójboiści, Wyciskacze, Masowcy itp.) Nie powinno się tego grona zawężac tylko do powiedzmy trójboistów.
Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Svole V3 vs. Xpand
Następny temat