Szacuny
5
Napisanych postów
847
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12646
Pomysl bardzo dobry. Aczkolwiek podejzewam ze z realizacja bedzie kiepsko.. a mianowicie dobranie osob nadajacych sie do takich testow. Wydaje mi sie ze najlepszym rozwiazaniem by bylo testowanie na osobach ktore albo nie braly wogole supli albo mialy dluga przerwe, jednak powinny one miec juz staz i jakies osiagniecia w tym sporcie.
hehe.. nie pozostane w tyle i rozniez zglosze swoja kandydature
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
"nie braly wogole supli albo mialy dluga przerwe, jednak powinny one miec juz staz i jakies osiagniecia w tym sporcie." Niech zgadne, czyżbyś mówił o sobie ?
Połowa z was sie żali, ze dostanie suple tylko elita, zasłużeni użytkownicy itd. a co wam stoi na przeszkodzie, zeby stac sie zasłużonmym użytkownikiem?
Szacuny
14
Napisanych postów
1642
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16357
wtrace swoje 3grosze: wali mnie kto i co dostanie na testy, interesuje mnie tylko ich w miare wiarygodny wynik i dokladny opis przebiegu testu. Takze nie ma sie co narazie podpalac, na forum jest tyle ludzi ze napewno sezonowcy nie dostana ani pierwsi lepsi bez spelnienia jakis wytycznych
Zmieniony przez - Czarnyy w dniu 2006-01-13 23:14:23
Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
92660
Zakończcie spam i zbędne dywagacje.
To nie koncert życzen.
Elita ma w dupie suple za taka cenę bo takie ceny płaci na codzień.
Ponadto naprawde wiele osób nie podnieca się tak suplementami a ich działanie doskonale zna i testowac nie musi.
zdr.
Zmieniony przez - miętki w dniu 2006-01-13 23:53:30
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"