Witam. Dzisiejszy trening byl cholernie meczacy, ogolnie wszedlem juz w najciezsza faze HST i tak juz bedzie do konca. Przy MC skorzystalem z paskow, poniewaz w pracy przytrzasnąłem dosc mocno palucha, przez co chwyt szwankowal. Progresja we wszystkich cwiczeniach utrzymana wiec OK.
1.
Przysiad ze sztangą z przodu 90kg
2. Martwy ciąg 120kg
3. Wyciskanie sztangi na ławie skośnej 95kg
4. Wyciskanie zza karku na shmicie 82,5kg
5. Wiosłowanie sztanga podchwyt 87 kg
6. Pompki na poręczach z pochyleniem +12,5kg
7. Podciąganie podchwytem +12,5kg
Niedawno wypilem Whey cooler - smak nadal bardzo dobry ani troche sie nie znudził, a ,zaraz bede wcinal makaron z polędwicą wołową i warzywami
Banan: Heh, rano zawsze mi apetyt dopisuje, alena takie sniadanie moge sobie pozwolic tylko w weekend, w tygodniu nie mam czasu szykowac, wiec lecą caly czas placki owsiane ktore juz mi sie okrutnie przejadły
BPL-G: proszę bardzo. przepisuje dokladnie z SDW.
Skladniki:
-mielona poledwica wolowa 200g
-ryż surowy 100g
-1 czerwona papryka, 1 cebula, 1 jajko
-ususzona grahamka
-przecier pomidorowy
-pieprz, sol, bazylia, oregano
Jak zrobic:
na oliwie zeszklic pokrojoną drobno cebule z papryką, ostudzic i wymieszac z miesem, surowym ryzem, jajkiem i namoczoną grahamką. Uformowac kulki o srednicy ok 2 cm i wylozyc do zaroodpornego naczynia, zalac bulionem i ew. uzupelnic wodą tak by kulki byly zanurzone w 2/3. Piec w piekarniku w temp. 180-200C kilkukrotnie przewracajac. Po ok godzinie wyjac mieso, a z pozostalego bulionu zrobic sos dodajac przeciez pomidorowy i przyprawy
kcal 640
bialko 40g
ww 100g
tł 9g
Jesli ktos lubi gotowac i ma troche czasu, to polecam, kulki smakuja bdb
pozdr.