Mam pytanie czy mozna zwiekszyc zakres ruchu stawu skokowego jakimis cwiczeniami rozciagającymi.. bardzo utrudnia mi to robienie przysiadow ze sztangą i nie wiem co zrobic bo pod nogami i tak mam juz 5 cm deske.. widzialem juz taki temat ale nic tam nie odpisali konkretnego wiec moze teraz... poozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tzn co nie mozesz? bo nie rozumiem :PP co stopa ruszac nie mozesz;PP?
...
Napisał(a)
Moze rozciaganie cos pomoze, ale na cud nie licz. Stawy maja swoj ograniczony ruch i koniec 

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Mialem cos takiego na samym poczatku jak bylem troche 'zastany' tzn. nie chcialo mi sie na wf cwiczyc, w noge nie mialem czasu grac, siedzialem glownie przy kompie.
Po jakims czasie przestalem miec z tym problemy. Nie wiem czy twoj problem wynika z podobnych przyczyn.
Na poczatku podkladalem deske (4-5cm) przy przysiadach, robilem tez wykroki i rozciagelm sie dosc wszechstronnie (nie 5 sklonow na szybko i po rozciaganiu
). Po jakims czasie sprobowalem bez podkladania deski, szlo lepiej, a jeszcze pozniej problem zniknal
Nie wiem czy twoj problem ma jakis zwiazek z moim. Napisalem, a noz cos pomoge
Po jakims czasie przestalem miec z tym problemy. Nie wiem czy twoj problem wynika z podobnych przyczyn.
Na poczatku podkladalem deske (4-5cm) przy przysiadach, robilem tez wykroki i rozciagelm sie dosc wszechstronnie (nie 5 sklonow na szybko i po rozciaganiu

Nie wiem czy twoj problem ma jakis zwiazek z moim. Napisalem, a noz cos pomoge

...
Napisał(a)
Grizzly on napisal ze ma juz deske podlozona. Wydaje mi sie ze ciezko bedzie tutaj cos poradzic staw jest okreslony kostnie i chyba cudow tutaj nie da sie zdzialac w zakresie ruchow jakim jest ograniczony.
pozdrawiam
pozdrawiam
Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.
...
Napisał(a)
ta _Grizzly_ to ja mam tak samo hehe mialem kontuzje to od roku tylko komp zero sportu, sproboje sie porozciagac moze bedzie lepiej, napisze za jakis czas czy cos to dalo.. pozdro i dzieki ^_^
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!