Szacuny
0
Napisanych postów
150
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2532
Witam . Robie redukcje. Teraz chce dolozyc do tego spalacz ,,Venom" + zastanawiam sie nad dodaniem do tego stacka XP or HP . Wydaje mi sie ze to dobre rozwiazanie. Prosze o odpowiedzi i doradzenie XP czy HP. :)
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył):
Waga: 86
Wzrost: 178
Cel cyklu: Redukcja
stosowane już wcześniej suplementy : shock+storm
Uprawiane inne sporty: brak
stosowane wcześniej spalacze : thyrotherm
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: brak
ilość dni wolnych od kreatyny: 0
przewidziane finanse na cykl: 270zl
uwagi i sugestie: Pomocy :)
Staż treningowy: 1rok
-------------------------
Marzysz o czymś i realizujesz to... Masz tą żądze bycia Animal.em!!
Szacuny
0
Napisanych postów
150
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2532
Czyli rozumiem ze spalacz + stack to dobre polaczenie , skoro juz doradzacie HP :) hm... tak czytam opinie o HP i XP w tym 2 dziale z odrzywkami. I ludzie bardziej chwala XP
Szacuny
29
Napisanych postów
3095
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
25822
hp roX ale smak****owy
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego,
ale sie myli. Nieważne jak szybko pędzi, zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce
wczesniej i juz na nie czeka...
Born To Be Wild
Szacuny
0
Napisanych postów
124
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
843
Ja raczej bym zrobil tak storm + no-xloud +venom lub thermo spid.storm codziennie rano miarka, a pol na wieczor lub po treningu przed treningiem no xploud mozesz zaczac od 1 miarki i co tydzien +0.5 miarki fajnie kopie do uyzskania njelpsyego efektu :) a spalacz mam thermo spid i biore przez 4 tyg 60kapsułek kolejne 4 bez na dopompowanie.Dawkowanie ts, jedna do sniadania druga do obidu a ty rób jak chcesz. Fajne miecho wiechodzi
Szacuny
0
Napisanych postów
150
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2532
akurat w zadnym stopniu nie zalezy mi na tym jak to smakuje :) to ma dzialac a nie smakowac :) storma bralem z shockiem i bardzo smaczny jesttt :D ale czy ja wiem czy taki dobry ... bcaa mam z vitalmaxa, do tego creatyne tez z vitalmaxa, dokupuje xp/hp + venom + WPC ostrovii :) jeszcze tylko dylemat czy xp / hp a moze cos innego :) prosze o wiecej wypowiedzi :) i dzieki za te co sa :)
Szacuny
80
Napisanych postów
9947
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
52544
W jakim celu chcesz zarzucic stack?
Na jakim etapie redukcji jestes? Bo mam wrazenie, ze spalacz, a juz na pewno venom nie jest Ci potrzebny juz teraz;)
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
150
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2532
redukuje sie juz ponad miesiac i juz malo efektow widac :) a stacka chce po to by miec ta mocna pompe miesni, oraz bcaa do tego by ich nie palic. a jednoczesnie spalac mocniej tluscz.