Witam.
Jestem początkującym kulturystą ( tzn. kiedyś ćwiczyłem 2 lata ale były to ćwiczenia bez jakiejś diety i obranego celu) teraz zacząłem diete i ćwiczenia redukcyjne i mam pytanko. Przez jaki okres najlepiej ćwiczyć splitem? Nie chce narazie się rzeżbić tylko zrzucić zbędne kg i tłuszczyk:)Po splicie chce zacząć ćwiczyc już normalnym programem.
Mam 175cm wzrostu i 100kg wagi:( no i stety niestety świetne predyspozycje do robienia masy:)
Pozdrawiam was serdecznie
Waga: 100
Wzrost: 175
Cel treningowy: siła + lekka rzeźba
Staż treningowy na słowni: -
Uprawiane inne sporty: piłka nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full osprzet
Dieta: redukcyjna
Przeciwskaznania medyczne: -
Zażywane suplementy: hmb, fast buner, aminokwasy
Jestem początkującym kulturystą ( tzn. kiedyś ćwiczyłem 2 lata ale były to ćwiczenia bez jakiejś diety i obranego celu) teraz zacząłem diete i ćwiczenia redukcyjne i mam pytanko. Przez jaki okres najlepiej ćwiczyć splitem? Nie chce narazie się rzeżbić tylko zrzucić zbędne kg i tłuszczyk:)Po splicie chce zacząć ćwiczyc już normalnym programem.
Mam 175cm wzrostu i 100kg wagi:( no i stety niestety świetne predyspozycje do robienia masy:)
Pozdrawiam was serdecznie
Waga: 100
Wzrost: 175
Cel treningowy: siła + lekka rzeźba
Staż treningowy na słowni: -
Uprawiane inne sporty: piłka nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full osprzet
Dieta: redukcyjna
Przeciwskaznania medyczne: -
Zażywane suplementy: hmb, fast buner, aminokwasy
Wódka 25zł Kieliszki 5zł spojrzenie matki gdy wracasz do domu-bezcenne :)