...
Napisał(a)
Witam wszystkich Rzeszowiaków. Pomóżcie mi, gdzie znajdę tanią siłownię w Rzeszowie? Proszę o szybką pomoc, zależy mi bardzo na czasie, chciałbym jeszcze w tym tygodniu zacząć, najlepiej od jutra. Podajcie ceny, adresy, przynajmniej mniej więcej. Z góry dzięki. Narka.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Niedługo powinna pojawić się pełna oferta cenowa Wzorcowni Ruchu. Będą mieć bardzo dobry sprzęt, więc warto się zainteresować.
...
Napisał(a)
Aha i jeszcze jedno chcę chodzić tylko 3 razy w tygodniu, więc chodzi mi o ceny niskie, jak na taką ilość treningów, bo jeśli przykładowo jest 7 dni w tygodniu, za 50 zetów, to mnie to nie interesuje, ja będę chodził jedynie 3 razy. Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Prawie każdy chodzi 3 razy. I na tym polega przekręt właścicieli siłowni
bo karnety sa tylko na cały tydzień.

1
...
Napisał(a)
Jak chcesz tanio, to przychodzą mi do głowy siłownie na akadamikach Politechniki i na miasteczku Uniwersytetu w Pod Palmą . Jest jeszcze tania siłka na placu koło pomnika Wielkiej"C" i na Rosirze.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
1
...
Napisał(a)
stodolar
Mam do Ciebie małe pytanie, czy w Rzeszowie na którejś siłowni w tym roku(jeśli dobrze mi wiadomo to chyba na wiosne) odbędą się zawody w wyciskaniu???
Serdecznie pozdrawiam i zgadam się z Twoimi wypowiedziami w nieco innym dziale
Mam do Ciebie małe pytanie, czy w Rzeszowie na którejś siłowni w tym roku(jeśli dobrze mi wiadomo to chyba na wiosne) odbędą się zawody w wyciskaniu???
Serdecznie pozdrawiam i zgadam się z Twoimi wypowiedziami w nieco innym dziale

Nigdy się nie poddawaj!!!!
...
Napisał(a)
Jeśli mówiąc o tym koło Wielkiej chodzi ci o internat, to już tam nie ma, bo byłem się dziś pytać. Na Rosirze, jest chyba 50 zeta, więc dla mnie to drogo i odpada. Po akademikach Politechniki się chyba przejde i popytam, ale to trochę daleko od mojej szkoły i domu, więc byłyby problemy z dojazdami (jeśli to jest tam w głównym ośrodku Politechniki, czyli jak się jedzie na Boguchwałę, Bieszczady, tak?). Miasteczko Uniwersytetu jest chyba na Zalesiu, więc odpada całkowicie, jeśli się mylę, to proszę poprawcie mnie. Proszę o więcej.
...
Napisał(a)
sam trenowalem na politechnice tnaio bylo 15zl karnet na miesiac i atmosfera tez spoko
Tak chodzi o to miejsce ktore podales
ja chodzilem do d.s Nestor ale chyba w kazdym akademiku jest jakas silownia tylko w 1 lepsza w 2 gorsza

Tak chodzi o to miejsce ktore podales
ja chodzilem do d.s Nestor ale chyba w kazdym akademiku jest jakas silownia tylko w 1 lepsza w 2 gorsza
In a world of delusion
Never turn your back on a friend
Cos you can count your real true friends on one hand through life
...
Napisał(a)
Mówiąc o miasteczku Politechniki możesz myśleć tylko o tym na Boguchwałę. Zdaję mi się że w Ikarze i w Akapicie są dość dobre siłownie, może jeszcze Arcus. Dawno tam nie byłem i nie pamiętam, ale jest tam sprzęt wystarczający. Odnośnie Uniwerka to myślałem o akademikach byłego WSP czyli tych za zaporą na Kwiatkowskiego. Tam jest klub "Pod Palmą" i obok niego jest tani siłownia, choć nieduża.
Co do zawodów na wiosnę, to ponoć na siłowni Rosiru ma być tak jak w zeszłym roku coś z wyciskaniem, ale szczegółów jeszcze nie znam.
Pozdrawiam i daję po sogu!
Co do zawodów na wiosnę, to ponoć na siłowni Rosiru ma być tak jak w zeszłym roku coś z wyciskaniem, ale szczegółów jeszcze nie znam.
Pozdrawiam i daję po sogu!
...
Napisał(a)
stodolar dzięki za informacje jakbyś wiedział coś więcej o zawodach to daj znać.
Chciałbym u Was spróbować swoich sił w końcu z Przemyśla nie jest daleko
Pozdrawiam!!!
Chciałbym u Was spróbować swoich sił w końcu z Przemyśla nie jest daleko

Pozdrawiam!!!
1
Nigdy się nie poddawaj!!!!
...
Napisał(a)
wiesz gdzie byl hades na milocinie??/ teraz ta silownie przeniesli na chmaja zaraz kolo komendy na dabrowskiego 45 zl - 3 wejscia w tygodniu za***isty nowka sprzet (hades byl "hnorowany" nazwiskiem slodkiewicza i bardzo fajny instruktor) pozdr
Polecane artykuły