Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
32
Witam. Mam kilka pytań odnośnie rekompozycji. Więc mam 16 lat (niedługo 17) jestem trochę ulany i chciałbym coś zrobić ze swoją sylwetką. Czy tak zwana rekompozycja to skuteczna metoda?
Czy siłownia to mus? Czy mogę np. połączyć kalistenikę z biegami interwałowymi?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17814
Napisanych postów
133444
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1467277
jak jesteś troszeczkę ulany to raczej o rekompozycji nie ma mowy, zrób redukcję, rekompa mozesz zrobic jak znasz ciała jak reaguje na dany makroskaldnik w diecie i jego ilość inaczej nie dasz rady.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
134
Napisanych postów
702
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
10354
Autor po pojeciem rekompozycji rozumie zdaje sie redukcje i zbudowanie masy a, ze pojecia o tym nie ma i czasu do prezentacji 6 paka i klaty supermana zostalo zaledwie pol roku nalezy powodzenia zyczyc.
Najpierw musisz sie odzywiac...najlepiej prawidlowo. To podstawa, pozwoli Ci na realizacje jednego celu - spalenia tluszczu. Budowanie masy miesniowej to raczej na kolejny sezon.
Zapodaj zrzut diety z podwieszonego tematu, do tego ankieta dzialu, rowniez w podwieszonych. Do tego policz swoje zapotrzebowanie, wzor domyslasz sie gdzie bedzie, nie?
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
32
abdulkanarek
Autor po pojeciem rekompozycji rozumie zdaje sie redukcje i zbudowanie masy a, ze pojecia o tym nie ma i czasu do prezentacji 6 paka i klaty supermana zostalo zaledwie pol roku nalezy powodzenia zyczyc.
Najpierw musisz sie odzywiac...najlepiej prawidlowo. To podstawa, pozwoli Ci na realizacje jednego celu - spalenia tluszczu. Budowanie masy miesniowej to raczej na kolejny sezon.
Zapodaj zrzut diety z podwieszonego tematu, do tego ankieta dzialu, rowniez w podwieszonych. Do tego policz swoje zapotrzebowanie, wzor domyslasz sie gdzie bedzie, nie?
Nie wspominałem o diecie. Przecież to oczywistość ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
32
abdulkanarek
No nie wspomniales...tez, ze nikt nie wpadl na.to.zeby Ci ja ulozyc,,,sami ignoranci ;)
Widzę, że kolega strasznie upuerdliwy. Nie wspomniałem o diecie ponieważ byłem u dietetyka i takową posiadam ;) Przyszedłem tutaj zapytac tylko o ty, czy można łączyć kalistenikę z biegami interwałowymi, na co jakiś kolega wyżej jasno odpowiedział