Take them everything, give them nothing!!!
...
Napisał(a)
Witam. Wiem ze tematów na ten temat jest dużo i używałem wyszukiwarki :) Mój problem jest jednak trochę inny gdyż przy wzroście 180 cm waże 84 kg. Wszystko byłoby ok ale mam straszną oponkę na brzuchu. Kiedyś ćwiczyłem, siłownia + brzuch + bieganie ale to było dwa lata temu. Przez ten czas tak się obtłuściłem ze szkoda słów... Od wakacji chodzę na siłownie i tu pojawia się problem. Staram się jeść dużo białka w różnej postaci i przybrać na "masie ramion" ale jednocześnie ćwiczę brzuch. Co polecacie do tego dorzucić żeby zgubić brzuch a nie tracić masy? Bo efekty tylko są takie ze pod tłuszczem już mięśnie są niezłe ale ich nie widać :/ Co radzicie? jakie aeroby? Trenuje na siłowni ogólnorozojówke poniedziałek, wtorek, czwartek piątek. Co dorzucić do tego? Może zastosowac jakieś suple? Aminokwasy żeby nie spalać mięśni i do tego jakiś spalacz tłuszu? Proszę o jakies porady. Pozdrawiam serecznie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Prawidłowe odżywianie jest niezbędne. Bez tego nie będzie efektów. Spalacze nie są na tym etapie potrzebne. Sama siłownia wystarczy, ale HIIT w dni nie treningowe na pewno nie zaszkodzi.
...
Napisał(a)
I to wystarczy? Czyli rozumiem ze środa, sobota i niedziela mam biegać według HIIT?? Czy niedziele dać sobie spokój i kompletnie nic nie robić żeby organizm się regenerował? Pozdro
...
Napisał(a)
Nic , nie zrozumiales...
Trenuj ile wlezie, a oponka bedzie, jesli odzywianie kuleje.
Wklej przykladowy jadlospis z na przyklad wczorajszego dnia...
Trenuj ile wlezie, a oponka bedzie, jesli odzywianie kuleje.
Wklej przykladowy jadlospis z na przyklad wczorajszego dnia...

...
Napisał(a)
Hehe no nie przesadzajcie z tą liposukcją :) Kiedyś był kaloryferek wiec bez przesady. Po prostu picie/fast food i zero ruchu i taki jest efekt. Co jem? Mniej więcej tak chociaż wiadomo nie co dzień to samo :) wiec... :
Śniadanie:
3-5 kromek chleba pełnoziarnistego z szynką, pasztetem, twarożkiem, tuńczykiem + jogurt + owoc.
Drugie śniadanie:
Musli 200 gr zalane szklanką mleka
Obiad:
Ziemniaki gotowane, pierś z kurczaka smażona, surówka z marchwi i jabłek tartych.
Podwieczorek:
kawa + jogurt
Kolacja:
3 kromki chleba pełnoziarnistego podobnie jak na śniadanie, jogurt, owoc, witaminy Centrum Complex
Do tego 2-4 l wody mineralnej, czasem więcej owoców itp. Wiadomo normalne odżywianie chociaz staram się białka więcej szamać...
Zastosuje HIIT i do tego będe jadł to co teraz. Nie musze zredukować tłuszczu w 2 miesiące, to raczej kwestia pół roku albo i więcej więc spokojnie :)
Co wiec radzicie? Może coś innego? Pozdro
Śniadanie:
3-5 kromek chleba pełnoziarnistego z szynką, pasztetem, twarożkiem, tuńczykiem + jogurt + owoc.
Drugie śniadanie:
Musli 200 gr zalane szklanką mleka
Obiad:
Ziemniaki gotowane, pierś z kurczaka smażona, surówka z marchwi i jabłek tartych.
Podwieczorek:
kawa + jogurt
Kolacja:
3 kromki chleba pełnoziarnistego podobnie jak na śniadanie, jogurt, owoc, witaminy Centrum Complex
Do tego 2-4 l wody mineralnej, czasem więcej owoców itp. Wiadomo normalne odżywianie chociaz staram się białka więcej szamać...
Zastosuje HIIT i do tego będe jadł to co teraz. Nie musze zredukować tłuszczu w 2 miesiące, to raczej kwestia pół roku albo i więcej więc spokojnie :)
Co wiec radzicie? Może coś innego? Pozdro
...
Napisał(a)
Rob i 100 interwalow, a jezeli tego sposobu odzywiania nie zmienisz, to bedzie lipa...
Ok, moze jak na przecietnego mlodzienca, to odzywiasz sie OK. Moze i sylwetki strasznej, tez nie masz. Malo, kto ma kaloryger 12/357...
Ok, moze jak na przecietnego mlodzienca, to odzywiasz sie OK. Moze i sylwetki strasznej, tez nie masz. Malo, kto ma kaloryger 12/357...
...
Napisał(a)
Jak zrobi 100 interwałów to sam mu zafunduje jakiegoś trenera gwiazd - choćby takiej Madonny 

...
Napisał(a)
No to co mam robić? Redukcja z dietą ale co wtedy z siłownią? Nie będzie przyrostu masy przecież? Może więcej porad, liczyłem na jakieś konkrety...

...
Napisał(a)
ja Ci powiem ze przy diecie redukcyjnej p[rzez okolo 6 iesiecy zrobilem krate na brzuchu a byla fatalnie i przy tym troche suchej masy misniowej tez zlapalem ale diete tzrymalem 100% silka 5 razy w tyg i codzirennie 30-45min rowerka + 600 brzuszkow na wszyskich maszynach jakie byly na silce efekty powalajace dotego raz w tyg na saune smigalem ale to raczej dla odnowy i na basenik zawsze w niedziel przed obiadkiem.pzdr i zycze sukcesu
To lot na całe życie nie sport sezonowy
...
Napisał(a)
600 brzuszków? i po co, skoro zamiast pozadnie brzuch trenowac, obciazales krzyz, glupota za glupota. Lepiej pomyslec, i cwiczyc pozadnym treningiem na brzuch, niz walic brzuszki na ilosc, ktore i tak niewiele daja. Z dupy.

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!